SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Més de 160 infants s'han matriculat a les llars d'infants municipals el proper 14 de setembre

L’inici del curs a la Sequieta i la Gruneta vindrà marcat per l’aplicació dels protocols de seguretat i higiene marcats pel departament de Salut

etiquetes   noticies, educació, amposta, terres ebre

8/9/2020

Més de 160 infants s’han matriculat a les llars d’infants municipals el proper 14 de setembre | Amposta.info


La Sequieta i la Gruneta ja ho tenen tot a punt. Dilluns 14 de setembre reobriran les portes per als més de 160 infants que enguany s’han matriculat per al primer cicle d'educació infantil a les llars d'infants municipals d'Amposta. I ho faran amb l'aplicació de tots els protocols de Salut i Educació per garantir la seguretat dels infants, cosa que ha obligat a reformular el servei.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, i la regidora d'Educació, Núria Marco, ja han informat les famílies d'aquests ajustos, que comporten un canvi en l'horari, amb una reducció mínima de les hores. “Per poder-nos ajustar a totes les mesures establertes al protocol de Salut, hem hagut de fer una petita reducció en l'horari d’acollida i de guarda de tarda; no obstant això, el cost del servei que oferim serà més elevat a causa d’aquesta reorganització, un increment que no afectarà les famílies”, explica Tomàs, tot assenyalant que la quota es mantindrà respecte a la dels altres anys.

Tots els alumnes tindran el seu grup estable amb les seves educadores, un fet que ha obligat a ajustar l'horari de servei, que serà de 8.30 h a 18 h. Malgrat aquesta reducció, es mantenen els serveis d'acollida, de menjador, de guarda de tarda i d'anglès garantint que els grups estables mai no es mesclaran, tampoc en aquests serveis.

L'alcalde i la regidora també apel·len a la corresponsabilitat de les famílies perquè segueixin també totes les recomanacions i mesures dels departaments de Salut i Educació.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info