EbreActiu, revista d´oci actiu

El Mercat municipal estrena sistema de ventilació i extracció

L’Ajuntament d’Amposta ha instal·lat ventiladors de sostre i extractors que permetran millorar la qualitat de l’aire i reduir la sensació tèrmica

etiquetes   noticies, ciutat, mercat municipal, equipaments, comerç, amposta

25/7/2022

El Mercat municipal estrena sistema de ventilació i extracció | Amposta.info


L'Ajuntament d’Amposta ha instal·lat un nou sistema de ventilació i extracció d'aire al Mercat municipal. Del dilluns 18 a dijous 21 de juliol, s'han col·locat dos ventiladors i quatre extractors que permetran millorar la qualitat de l'aire de l'interior del mercat, a més de reduir la sensació tèrmica a les instal·lacions. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, explicava que "al seu dia es va fer una inversió per canviar tot el sostre del Mercat, cosa que va permetre millorar l'aïllament, però faltava optimitzar la climatització per als mesos d'estiu". En aquesta línia, l'alcalde detallava que "per això hem buscat una solució sostenible com és aquest sistema de recirculació d'aire". En aquesta mesura l'Ajuntament d'Amposta ha invertit 47,596,56 euros del pressupost municipal.

Pel que fa al funcionament dels ventiladors, operen de forma automatitzada gràcies a uns sensors de temperatura ubicats en diferents punts del mercat. La regidora de Comerç i Mercat, Susanna Sancho, destacava que "són aquests aparells els que regulen la velocitat dels ventiladors, que al mateix temps desplacen l'aire calent cap al sostre, on s'envia a l'exterior gràcies al nou sistema d'extracció".

Aquesta millora forma part del projecte de remodelació del Mercat municipal que també comportarà la pintura de les instal·lacions o, entre altres, la millora de l'accessibilitat, unes actuacions que s'estan realitzant de forma progressiva per fer-les compatibles amb l'activitat habitual del Mercat.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info