Rutes guiades Turisme Amposta. Descobreix el patrimoni natural i cultural del territori

En marxa el programa «Projectes Singulars», que donarà feina a 60 joves del territori

Els joves d’entre 16 i 29 anys es poden inscriure fns a fnals de febrer de 2019

23/1/2019

En marxa el programa «Projectes Singulars», que donarà feina a 60 joves del territori | Amposta.info La primera trobada es va realitzar el passat 16 i 17 de gener al Casal. Foto: cedida


El programa «Projectes Singulars» del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ja està en marxa a la comarca del Montsià. El 16 i 17 de gener es va realitzar una primera trobada al Casal d'Amposta per iniciar el procés d'informació i inscripció dels joves interessats en formar part del programa. En el projecte treballen de forma conjunta l'Ajuntament d'Amposta, l'Ajuntament d'Ulldecona, la Mancomunitat de la Taula del Sénia i el Consell Comarcal del Montsià.

El programa «Projectes Singulars» va destinat a tots els joves d'entre 16 i 29 anys de la comarca del Montsià que vulguin ampliar la seva formació i capacitació. Per formar-ne part han d'estar inscrits a l'Ofcina de Treball i amb registre al servei de Garantia Juvenil. Els 60 participants seleccionats rebran formació, pràctiques, acompanyament i atenció personalitzada durant l'estada en alguna de les empreses del territori. Els interessats poden inscriure's fins a finals de febrer del 2019 en aquests punts d'atenció:


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info