BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

En marxa un curs d'iniciació al voluntariat per enfortir el teixit associatiu d’Amposta

S’adreça a persones interessades o involucrades en el voluntariat i el termini per inscriure’s acaba el 21 de setembre

6/9/2019

En marxa un curs d’iniciació al voluntariat per enfortir el teixit associatiu d’Amposta | Amposta.info Pixabay


Amb l'objectiu d'enfortir l'associacionisme i el voluntariat a la ciutat, l'Ajuntament d'Amposta posa en marxa un curs presencial d'iniciació al voluntariat adreçat a persones interessades o voluntàries en diferents entitats. «És el primer cop que tenim una acció del Punt de Voluntariat en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu enfortir el teixit associatiu i les entitats que treballen en el voluntariat, i això és un gran pas per a la participació ciutadana d'Amposta», explica Carla Bonfll, regidora de Joventut i Participació Ciutadana a l'Ajuntament d'Amposta.

En aquesta formació es treballaran conceptes com el significat, el paper i el valor del voluntariat o els elements bàsics de l'acció voluntària, a més d'aportar a l'usuari informació i recursos pràctics per orientar-se a l'hora d'escollir l'entitat on realitzar un voluntariat, entre d'altres. Entre els continguts també s'inclouen aspectes rellevants com els drets, deures i límits del voluntariat o les motivacions per convertir-se en una persona voluntària. El curs està reconegut pel Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya i per tenir dret al títol s'ha de complir un 80% de l'assistència.

El curs «Iniciació al voluntariat» consta de 12 hores presencials i es durà a terme el 28 de setembre i el 5 i 19 d'octubre, en un horari de 9.30 a 13.30 hores, a Amposta. El preu del curs, que està subvencionat pel PFAVC de la Generalitat de Catalunya i la Regidoria de Joventut i Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Amposta, és de 10 euros i les places són limitades. Les inscripcions es poden realitzar en línia en aquest enllaç fins al 21 de setembre. Per rebre més informació podeu enviar un correu electrònic a participacio@ amposta.cat.

En marxa un curs d’iniciació al voluntariat per enfortir el teixit associatiu d’Amposta | Amposta.inforestaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info