EbreActiu, revista d´oci actiu

En marxa la 15a edició del Premi de Teatre La Carrova

El premi té l’objectiu d’incentivar l’escriptura teatral i està dotat amb 3.000 euros

4/10/2019

En marxa la 15a edició del Premi de Teatre La Carrova | Amposta.info


Els aficionats i professionals de l'escriptura tenen una cita amb el Premi Literari de Teatre La Carrova, que arriba a la seva quinzena edició després de gairebé 8 anys d'aturada. El guardó, que té un caràcter biennal, està convocat per l'Institut d'Estudis del Montsià i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Amposta amb la intenció d'incentivar i reconèixer l'escriptura teatral. La regidora de Cultura, Inés Martí, ha afirmat que "el Premi de Teatre La Carrova és una iniciativa molt bona per seguir posant en valor el teatre, i més ara que Amposta torna a estar molt posada en aquest món amb una programació anual estable i l'activitat de l'ETCA".

Els treballs que es vulguin presentar al Premi han de ser originals i inèdits, escrits en català, sense compromisos de publicació ni representació. En aquesta edició la temàtica de les obres és lliure, tot i que l'extensió de l'obra presentada ha de permetre, com a mínim, un temps escènic de seixanta minuts, amb un mínim de 90 fulls DIN A-4. S'admetrà una sola obra per autor.

Les obres s'han de presentar en un sobre tancat on no podrà constar el nom de l'autor, sinó un pseudònim. Les dades de l'autor aniran a dintre del sobre com s'indica a les bases. D'altra banda, per a lʼadmissió i participació en el certamen, els participants han de presentar, amb data límit el dia 1 de febrer, una sol·licitud-instància al Registre general de lʼAjuntament dʼAmposta. Un cop realitzat aquest tràmit els treballs s'hauran de fer arribar per quadruplicat a l'Arxiu Comarcal del Montsià, acompanyats de la còpia de la instància presentada prèviament a l'Ajuntament. El termini per a presentar les obres acaba el 20 d'abril del 2020 i la persona premiada es donarà a conèixer en el marc de la festivitat de Sant Jordi.

La dotació econòmica del premi serà de 3.000 euros, que es farà efectiu en un únic pagament per transferència bancària. L'obra guardonada també serà representada per l'EtcA i l'IECM i l'Ajuntament d'Amposta disposaran la publicació electrònica de l'obra guanyadora.

Bases del XV Premi de Teatre La Carrova


Foto: cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info