CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Maria Climent i Keila Garcia reben el Premi Amposta 2019 i la Menció Especial

L’acte es va celebrar la vespra de la Diada a l’embarcador del riu

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, premi amposta

14/9/2020

Maria Climent i Keila Garcia reben el Premi Amposta 2019 i la Menció Especial | Amposta.info Les premiades amb l’alcalde d’Amposta i el regidor de Festes


L'escriptora Maria Climent i la cantant Keila Garcia van ser les protagonistes de la passada nit de dijous, vespra de la Diada Nacional de Catalunya, en l'acte d'entrega del Premi Amposta 2019, celebrat a l'embarcador del riu amb totes les mesures de seguretat i higiene per prevenir el contagi de la covid 19.

Aquest reconeixement l'atorga anualment els mitjans de comunicació amb presència a la ciutat a aquelles persones i o col·lectius que durant l'any anterior han treballat per tenir una projecció destacada i han portat el nom d'Amposta arreu.

Les dues han estat reconegudes pels mitjans de comunicació amb presència a Amposta. El jurat va decidir atorgar el Premi a Maria Climent arran de l'èxit de Gina, la primera novel·la de l'autora ampostina. La Menció d'Honor va ser atorgada a Keila Garcia per la seva participació al programa d'Antena 3, La Voz.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info