BIGMAT CITY AMPOSTA

Lo Pati inaugura aquest divendres l'exposició Real Time. Art en temps real

Aquesta és una exposició col·lectiva que explora l’ús del temps en l’art contemporani presentant una selecció d’obres d’art en les quals lo concepte de “temps real” té un paper principal

25/1/2017

Lo Pati inaugura aquest divendres l’exposició Real Time. Art en temps real | Amposta.info


Aquest pròxim divendres 27 de gener s'inaugurarà l'exposició col·lectiva Real Time. Art en temps real, una mostra que va ser presentada a principis de 2016 a Arts Santa Mònica de Barcelona i que fins el 19 de març es podrà visitar al Centre d'Art Lo Pati d’Amposta.

Comissariada per Pau Waelder, Real time. Art en temps real és una exposició col·lectiva que explora l’ús del temps en l’art contemporani presentant una selecció d’obres d’art en les quals lo concepte de “temps real” té un paper principal, ja sigue pel qüestionament de la relativitat del temps, l’ús de dades extretes en temps real d’Internet o per la seua intenció de crear una visió actual, “realista” i sempre canviant del temps en què vivim.

Amb obres de Guillem Bayo, Clara Boj i Diego Díaz, Martin John Callanan, Thierry Fournier, Nicolas Maigret, Antoine Schmitt, Thomson and Craighead, Addie Wagenknecht i Carlo Zanni, algunes de les peces seleccionades se nodrixen de la informació que apareix constantment als mitjans de comunicació, mentre altres extreuen dades de diferents fonts, establixen un procés de producció en temps real o bé proposen un qüestionament de la nostra manera de mesurar el temps i relacionar-nos amb lo present. Les tecnologies que utilitzem actualment en la nostra vida quotidiana tenen un paper principal en estes peces, portant estes reflexions sobre el temps a un àmbit molt proper al públic, que en alguns casos pot interactuar amb l’obra i en d’altres ho fa sense saber-ho.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info