Ruta dels platerets i Festa de l’Arròs i la Carxofa d’Amposta

Les mil i una nits centraran la cavalcada de Reis del 2018

Prop de 400 persones acompanyaran Ses Majestats en la seva desfilada pels carrers d’Amposta

3/1/2018

Els contes de Les mil i una nits inspiraran enguany la cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient. Un gran mercat d'Orient, amb venedors i compradors, faquirs, ballarines de la dansa del ventre, músics, la làmpara i el geni, acompanyaran la Cort Reial durant el recorregut pels carrers d'Amposta. Segons avança el regidor de Festes i Mitjans de Comunicació, Ramon Bel, prop de 400 persones participaran en aquesta desfilada que incorporarà diferents novetats com per exemple, que cada Rei Mag disposarà de la seva pròpia música en directe.

Ses Majestats arribaran a la capital del Montsià pel riu, damunt de tres muletes tripulades per remers del Club Nàutic Amposta. Després de ser rebuts per les autoritats i saludar els xiquets i xiquetes que els esperin a l'embarcador del riu, pujaran a les seves carrosses per recórrer els carrers de la capital del Montsià. En concret, el recorregut que realitzaran serà carrer Corsini, carrer Sant Josep, avinguda Alcalde Palau, plaça Ramon Berenguer IV (plaça del Mercat), carrer Miquel Granell, avinguda de la Ràpita fins la cruïlla amb el carrer Major. Finalment, Ses Majestats entraran a peu fins a la plaça de l'Ajuntament, on faran l'adoració al nen Jesús i es faran fotos amb els xiquets i xiquetes.

Enguany la desfilada s'estructurarà en tres grans blocs. El primer bloc estarà conformat per un grup de motos, l'estrella de l'anunciació, la carta als Reis Mags, custodiada per quatre patges a cavall, el carbó, una plataforma de Fecoam i la carrossa dels xumets perquè les criatures puguin deixar-hi els seus xumets. El segon bloc serà el dedicat als contes de Les mil i una nits amb la recreació d'un gran mercat d'orient. Finalment, la cort reial obrirà el bloc de les tres carrosses de Ses Majestats. Enguany, cadascuna portarà un grup de 15 músics, a més del seus patges a cavall.

La cavalcada compta amb la col·laboració i participació de nombroses entitats i associacions del municipi, a més de voluntaris, que faran possible que Ses Majestats saludin els xiquets i xiquetes d'Amposta. Són el Club Nàutic Amposta, FECOAM, Club Twirling Big Dream Amposta, Club Gimnàstica Rítimica, Gimnàs Alfaro, The Country Sheriffes, Quick Dance, Grup Twirling Amposta, Associació Amics dels cavalls, Club Motor 4x4, Asoproma, Club de Rugby los Taus Amposta, Batukem, la Colla de Dolçainers i Tabaleters Samfaina, la Comunitat Islàmica d'Amposta, l'escola de dansa Jaqueline Biosca, Bombers de la Generalitat, Agrupació Montsianell i músics de la Lira i la Fila. “És dels anys en què la cavalcada ha comptat amb més col·laboració d'entitats i associacions”, afegeix el regidor de Mitjans de Comunicació i Festes.


Les mil i una nits centraran la cavalcada de Reis del 2018 | Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info