BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

«Lectures al bressol» tornarà a regalar llibres als nounats ampostins per tercer any

La campanya està impulsada per la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó

10/1/2019

«Lectures al bressol» tornarà a regalar llibres als nounats ampostins per tercer any | Amposta.info Durant l’any passat unes 80 xiquetes i xiquets van recollir el seu obsequi literari. Foto: Pixabay


Fomentar l'hàbit i el gust per la lectura des de ben petits, aquest és el principal objectiu de la campanya 'Lectures al bressol', que regalarà un llibre infantil als nounats ampostins. Aquest 2019 serà el tercer any de la campanya impulsada per l'Ajuntament d'Amposta a través de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, que fins ara està sent un èxit. 

Així, quan la família vingui a empadronar al nadó a l'Ajuntament, se li lliurarà una carta donant-li la benvinguda i animant-lo a fer-se el carnet de la biblioteca, on se li atorgarà un conte de forma gratuïta. L'acció neix arran del projecte de la Generalitat de Catalunya 'Nascuts per llegir', que va finalitzar l'any 2011. Una iniciativa que va durar quatre anys, a la qual la biblioteca d'Amposta va ser l'única de les Terres de l'Ebre que s'hi va adherir. 

La lectura compartida des de la primera infància serveix per a fer més estret el lligam entre pares i fills, a més d'exercir com a ajuda per estimular la imaginació i la creativitat, però també els hàbits de llegir, escoltar, els quals exerceixen un paper clau en l'aprenentatge. Així, serà amb els llibres que els menuts i menudes podran conèixer països llunyans sense sortir de casa i crear-ne els propis imaginaris.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info