BIGMAT CITY AMPOSTA

La Xarxa Amposta presenta la programació de teatre infantil i familiar pel primer semestre de 2017

Aquest dissabte 21 de gener aixeca el teló aquest dissabte amb l’obra ‘Un nou vestit nou’ de la companyia Xip Xap

18/1/2017

La Xarxa Amposta presenta la programació de teatre infantil i familiar pel primer semestre de 2017 | Amposta.info Espectacle «Un vestit nou», de la companyia Xip Xap, que es podrà veure aquest dissabte a Amposta | Foto: Xarxa Amposta


El grup Xarxa Amposta ha presentat la programació de teatre infantil i familiar pel primer semestre de l'any 2017. Aquest dissabte 21 de gener aixeca el teló amb l'espectacle ‘Un nou vestit nou' de la companyia Xip Xap. L'espectacle és una versió diferent de l'obra ‘El vestit nou de l'emperador' a partir d'un seguit d'incidències que es donen en una botiga de vetes i fils. Amb tot el que es disposa en aquesta botiga i acompanyats de cançons s'explica una historia que ens demostra que les coses si que poden canviar.


Teatre, màgia i titelles

La programació de la Xarxa Amposta incorpora diferents arts escèniques, com el teatre, la màgia i les titelles. Així, el 18 de febrer la Companyia Jordi del Rio ens explicarà amb una combinació d'humor i tendresa la història de ‘L'avi Tonet', un homenatge a totes les iaies i iaios que s'estimen amb bogeria els seus nets.

Després, el 25 de març, el mag Txema presentarà l'obra ‘Tea time Magic Show', on les aparicions, desaparicions, manipulacions, sorpreses i il·lusions transformaran la realitat dels espectadors. La primera part de la programació de l'any es clourà amb l'obra ‘Ploramiques' de la Companyia l'Estaquirot, amb uns protagonistes que aprofiten totes les coses que la gent llença.

Tots els espectacles de la Xarxa Amposta es faran al teatre de la Lira Ampostina els dissabtes per la tarda a les 18.00 h. El preu de l'entrada es mantindrà igual que l'any passat, i per tant els socis de la Xarxa pagaran 5 € i els nos socis 6 €.

El Grup Xarxa Amposta forma part de l'Associació Sociocultural Tarambana d'Amposta, i la programació teatral compta amb el suport de l'Ajuntament d'Amposta i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info