EbreActiu, revista d´oci actiu

La Sant Silvestre d'Amposta aplega 460 participants

Per tercer any, el 31 de desembre va disputar-se a Amposta la Cursa de Sant Silvestre. Enguany, per acomiadar el 2017 460 participants van inscriure’s per a participar a aquesta cursa solidària que va recollir 1.500 Euros que es van donar a Creu Roja Amposta per a la compra de joguines.

etiquetes   cursa, sant silvestre, esport, solidaritat

2/1/2018

El darrer dia de l'any és el triat a moltes poblacions d'arreu per a celebrar la Cursa de Sant Silvestre. A Amposta, des de fa 3 anys, també es fa aquesta cursa entre lúdica i esportiva per acomiadar l'any unes hores abans de les campanades. Es tracta d'una activitat solidària perquè els 1.500 € recaptats entre els inscrits a la Sant Silvestre i al Neda el Nadal, disputar el passar 24 de desembre, es van donar a Creu Roja Amposta i es destinaran a la compra de joguines.

La Sant Silvestre d’Amposta aplega 460 participants | Amposta.info Sortida de la cursa Sant Silvestre d'Amposta 2017


Al 2017, la cursa va començar a les 5 de la tarda des del Pont Penjant, per a recórrer els carrers principals de la ciutat: avinguda Alcalde Palau, Grau, Joan d'Àustria, Verge del Pilar, av. Santa Bàrbara, Amèrica, Josep Tarradellas, interior del parc de Xiribecs, Sebastià Juan Arbó, av. de la Ràpita, Sant Josep i carrer Major, per arribar a la plaça de l'Ajuntament on estava ubicat l'arc d'arribada.

Enguany la cursa va estar força disputada, amb 3 corredors que van arribar pràcticament junts a l'entrada al carrer Major on es va decidir el podi final, amb Youssef Abaghad en el primer lloc, segon classificat Yassine Ouhdadi i, en tercera posició va quedar Lluisma Mas, guanyador de l'edició 2016. En dones la guanyadora va ser Marina Freixa, seguida per Andrea Drago i Evacris Llobat.

La Sant Silvestre d’Amposta aplega 460 participants | Amposta.info Participants de la cursa Sant Silvestre d'Amposta 2017


Tot i la competitivitat en els primers llocs de la cursa, la gran majoria dels participants, a més de fer una mica d'esport abans de menjar el raïm de la mitja nit i de col·laborar amb Creu Roja, van passar-s'ho molt bé amb moltes disfresses entre les que cal destacar el grup que anaven de Tortugues Ninja i els dinosaures.

Per acabar, a més dels trofeus i premis, es va repartir xocolata calenta a tots els participants i acompanyants.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info