EbreActiu, revista d´oci actiu

La Residència Íbera d'Apasa celebra el 25 aniversari amb diferents actes

El festival solidari "Amposta amb cor", el concurs de surfcasting a la platja del Trabucador i una xerrada a càrrec de l’escriptor Màrius Serra, són els actes que es faran aquest mes de juny

30/5/2017

La Residència Íbera d’Apasa celebra el 25 aniversari amb diferents actes | Amposta.info El festival solidari "Amposta amb cor" tindrà lloc aquest pròxim dissabte 


La Residència Íbera d'Apasa compleix 25 anys i per aquest motiu, per a aquest mes de juny, i amb la col·laboració d'entitats de la ciutat, s'han organitzat diversos actes per celebrar l'aniversari. En concret, aquest pròxim dissabte 3 de juny n'hi haurà dos: un concurs de surfcasting i el festival "Amposta amb Cor", tots dos a benefici de la Residència Íbera.

El concurs de surfcasting està organitzat per l'Associació de Pesca Esportiva Tallahams i els participants s'hauran de concentrar a les 5 de la tarda al pàrquing de caravanes de la platja del Trabucador. A les 8 del vespre començarà el concurs que s'allargarà fins a la 1 de la matinada. El preu de la inscripció és de 20 euros, import que anirà íntegrament destinat a Apasa.

A les 10 de la nit començarà, a l'exterior del pavelló firal, el festival solidari "Amposta amb Cor", amb l'actuació de cantants i grups musicals del territori com Joan Rovira, Noel Luna, Blyton, En&Ton, Enzel i El Mafio. El preu de l'entrada és de 5 euros i es poden adquirir anticipades a l'Oficina de Cultura i Festes i també a taquilla el mateix dissabte.

Finalment, el dimecres 7 de juny es farà la xerrada "Recapacitar des de la discapacitat" a càrrec de l'escriptor i periodista, Màrius Serra. A més a més, també es podrà gaudir d'una actuació de ball del grup Paracota i dels Dolçainers d'Amposta. Aquest acte tindrà lloc a les 18 h a l'auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info