BIGMAT, la botiga del bricolatge i la reforma

La mona Micaela visita Amposta i les Terres de l’Ebre

El dissabte 25 de març l’esposa del Mono de l’Anís, té previst tornar a la capital del Montsià

28/2/2017

La mona Micaela visita Amposta i les Terres de l’Ebre | Amposta.info


La mona Micaela (Tarragona), esposa del Mono de l'Anís (Badalona) està de visita per les Terres de l'Ebre. En concret, s'ha vist a Amposta (durant l'actuació de Las Bistecs al Centre d'Art Lo Pati i als Ullals de Baltasar i també ha passat per Tortosa i per la Ràpita.

La Micaela és una mona de plàstic que el dissenyador tarragoní Òscar Vives va comprar a un mercadet de la Part Alta de Tarragona. Quan feia poc més d'un any que la tenia guardada a casa, un dia, la mare de Vives es va fer una foto amb la mona i li van posar de nom Micaela. A partir d'aquell dia, cada vegada més amics de l'Òscar es volien fer fotos amb la mona i se l'emportaven a exposicions, concerts, teatres, etc. És així com la Micaela es va convertir en una ambaixadora cultural.

Fa dos anys, la Micaela es va casar amb l'Anís del Mono, en una multitudinària que va aplegar desenes d'actes commemoratius (desfilada, regals de noces, ofrenes, vestits de núvia i lectures de poemes, entre moltes altres activitats).

Després de la visita d'aquests últims dies per terres ebrenques, té previst tornar a la capital del Montsià el dissabte 25 de març. Si voleu saber quina en prepara, podeu seguir-la al seu perfil de Facebook.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info