AMPOSTA FAS GOIG

La Fila prepara una trobada de bandes juvenils carregada de música i d'humor

Serà aquest proper dissabte 3 de juny a l’auditori de la Fila. La 19a Trobada de Bandes de Música Juvenils de Catalunya Ciutat d’Amposta estarà conduïda pel grup de teatre CREA

30/5/2017

La Fila prepara una trobada de bandes juvenils carregada de música i d’humor | Amposta.infoAquest proper dissabte 3 de juny, la Unió Filhamònica d'Amposta organitza una nova edició de la Trobada de Bandes de Música Juvenils de Catalunya «Ciutat d'Amposta». L'acte, que tindrà lloc a les 5 de la tarda a l'auditori de la Fila, comptarà amb la participació de 10 formacions juvenils de diferents escoles de música de les Terres de l'Ebre i del Baix Maestrat. 

La trobada, que arriba a la 19a edició, s'emmarca en l'any de celebració del centenari de la Unió Filharmònica d'Amposta, pel que l'entitat ha volgut que la d'enguany sigui una mica més especial i ha encarregat la conducció de l'acte al grup de teatre CREA. D'aquesta manera, a més de música, l'humor tindrà un protagonisme destacat.

Participaran les formacions juvenils de l'Escola Municipal de Música d'Alcanar, Escola de Música de la Societat Musical Espiga d'Or de Deltebre, Escola de Música de la Unió Musical de Masdenverge, Escola de Música de l'Associació Musical Senienca de la Sénia, Escola de Música de La Lira Ampostina d'Amposta, Escola de Música Sant Llorenç de La Galera, Escola de Música Manel Martínez i Solà de Jesús, Escola de Música Germans Arasa Los Flarets de Santa Bàrbara, Escola de Música de l'Associació Musical Filharmònica Rossellana de Rossell i Escola de Música de La Unió Filharmònica d'Amposta.

La Trobada de Bandes de Música Juvenils de Catalunya Ciutat d'Amposta s'inclou dins dels actes programats per tot Catalunya per celebrar el Dia de l'Associacionisme Cultural Català (DASC), que es commemora cada 4 de juny. Va ser el 2014 quan el Govern va instaurar aquesta jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l'associacionisme cultural català. La data rememora el 4 de juny de 1864 quan va començar el quart Festival Euterpe, organitzat en format concurs per la Societat Coral Euterpe, sota la direcció general de Josep Anselm Clavé. El festival va durar tres dies i va representar el moment de màxima esplendor del moviment coral d'en Clavé.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info