MiYOSMART, la forma intel·ligent de tractar la miopia dels teus fills. Segura, eficaē i no invasiva.

La Diputació de Tarragona arranjarą la carretera TV-3408 entre Amposta i la Rąpita

Les obres de condicionament, que inclouen una nova rotonda que donarą sortida per la TV-3406 cap a la N-340 i cap a Sant Jaume d’Enveja, tenen un pressupost de 2,7 MEUR

14/2/2018

La Diputació de Tarragona arranjarą la carretera TV-3408 entre Amposta i la Rąpita | Amposta.info


Les obres consistiran en el condicionament de la carretera TV-3408 entre el punt quilomčtric 0+700, just a la sortida d'Amposta, i el punt quilomčtric 7+480, cruļlla existent amb la carretera TV-3406. La longitud total del tram és de 6.780 metres. El projecte compta amb un pressupost d'execució inicial de 2.717.460,73 euros.

L'actuació comportarą l'ampliació de la calēada actual fins aconseguir una amplada de 6 metres i dos vorals laterals d'1 metre cadascun. Estą previst fer només modificacions de la rasant per tal de millorar el perfil actual de la calēada, atčs que avui en dia ja disposa d'unes bones caracterķstiques geomčtriques.

Al tram final de la via, que coincideix amb l'encreuament amb la carretera TV-3406, es construirą una rotonda que donarą sortida per la TV-3406 cap a la N-340 i cap a Sant Jaume d'Enveja. La nova rotonda, que també donarą sortida cap a Sant Carles de la Rąpita per la TV-3408, permetrą resoldre les problemes de funcionalitat de la intersecció existent i ordenar l'increment de trąnsit aportant més seguretat.

Amb l'objectiu de millorar la seguretat viąria també s'ha previst col·locar una barrera de protecció a tot el costat dret de la carretera per tal de protegir el trąnsit de possibles caigudes al canal situat a una distąncia d'entre 3 i 5 metres. També es preveu la millora dels accessos a les finques confrontants. Finalment, es reposaran els serveis afectats i es reconstruiran les instal·lacions de reg que quedin alterades per les obres.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d“Amposta des de 1998 (Terres de l“Ebre)

correu electrņnic
Informació i avķs legal

Amposta.info