BIGMA, la botiga del bricolatge i la reforma

La Diputaciķ de Tarragona arranjarā la carretera TV-3408 entre Amposta i la Rāpita

Les obres de condicionament, que inclouen una nova rotonda que donarā sortida per la TV-3406 cap a la N-340 i cap a Sant Jaume d’Enveja, tenen un pressupost de 2,7 MEUR

14/2/2018

La Diputaciķ de Tarragona arranjarā la carretera TV-3408 entre Amposta i la Rāpita | Amposta.info


Les obres consistiran en el condicionament de la carretera TV-3408 entre el punt quilomčtric 0+700, just a la sortida d'Amposta, i el punt quilomčtric 7+480, cruīlla existent amb la carretera TV-3406. La longitud total del tram és de 6.780 metres. El projecte compta amb un pressupost d'execuciķ inicial de 2.717.460,73 euros.

L'actuaciķ comportarā l'ampliaciķ de la calįada actual fins aconseguir una amplada de 6 metres i dos vorals laterals d'1 metre cadascun. Estā previst fer només modificacions de la rasant per tal de millorar el perfil actual de la calįada, atčs que avui en dia ja disposa d'unes bones característiques geomčtriques.

Al tram final de la via, que coincideix amb l'encreuament amb la carretera TV-3406, es construirā una rotonda que donarā sortida per la TV-3406 cap a la N-340 i cap a Sant Jaume d'Enveja. La nova rotonda, que també donarā sortida cap a Sant Carles de la Rāpita per la TV-3408, permetrā resoldre les problemes de funcionalitat de la intersecciķ existent i ordenar l'increment de trānsit aportant més seguretat.

Amb l'objectiu de millorar la seguretat viāria també s'ha previst colˇlocar una barrera de protecciķ a tot el costat dret de la carretera per tal de protegir el trānsit de possibles caigudes al canal situat a una distāncia d'entre 3 i 5 metres. També es preveu la millora dels accessos a les finques confrontants. Finalment, es reposaran els serveis afectats i es reconstruiran les instalˇlacions de reg que quedin alterades per les obres.


restaurants d’Amposta


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info