Centre Ōptic l´Esguard - els teus audiōfons amb renting

Keila Garcia tancarā les Festes Majors amb un concert gratuīt

Serā el diumenge 18 d’agost a la plaįa de l’Ajuntament

28/2/2019

Keila Garcia tancarā les Festes Majors amb un concert gratuīt | Amposta.info La cantant ampostina durant una actuaciķ. Foto: Jacinto Pagā


La cantant ampostina Keila Garcia, participant fins la passada setmana al programa d'Atresmedia, ĢLa Vozģ, tancarā les Festes Majors d'enguany amb un concert gratuīt el diumenge 18 d'agost a la plaįa de l'Ajuntament.

Keila va ser expulsada del programa La Voz aquest passat dimarts, un fet que va indignar a milers d'usuaris a les xarxes socials. El nom de la cantant ampostina es va convertir en Ģtrending topicģ a Twitter.

Va ser el 7 de gener quan Keila va aparčixer a l'escenari del programa amb el violoncel que toca des de els 6 anys i va interpretar amb els ulls tancats el tema Lost on You, deixant bocabadats als coachs del programa, tant Luis Fonsi, com Pablo Lopez, Paulina Rubio i Antonio Orozco van fer girar les seves butaqučs per poder barallar-se per emportar-se l'ampostina al seu equip . Tot i els elogis de la resta de coachs, Keila va elegir a Pablo Lķpez per proximitat com a music i compositor.


restaurants d’Amposta


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info