BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Montsiā Jove organitza a Amposta un curs de drons

Amposta acollirā el primer curs de drons que s’organitza des dels Serveis Comarcals de Joventut del Montsiā

2/6/2017

Montsiā Jove organitza a Amposta un curs de drons | Amposta.info El curs estā adreįat a joves d’entre 14 a 29 anys. 


Durant el mes de juliol, Amposta acollirā el primer curs de drons que s'organitza des dels Serveis Comarcals de Joventut del Montsiā. Aquesta formaciķ es planteja davant l'interčs demostrat pels usuaris pel que fa a l'ús d'aquests tipus d'aparells, juntament amb la creixent importāncia dels drons dins de moltes empreses i les poques formacions que d'aquesta temātica es troben al nostre territori.

És cert que, cada cop més, els drons han passat de ser aparells d'entreteniment i joc a instruments de treball. És per tots conegut l'ús que se'n vol fer dels drons a la logística, en concret el lliurament de paquets per l'empresa Amazon, o la notícia dels drons d'Endesa per revisar l'estesa elčctrica, perō el cert és que la utilitat d'aquesta tecnologia pot arribar a ser molt āmplia: venda i reparaciķ, fotografia i cine, agricultura, primers auxilis en medicina, publicitat o construcciķ, entre d'altres.

La Xarxa d'Informaciķ Juvenil ĢMontsiā Joveģ aposta per aquest tipus de formaciķ útil, que dona l'oportunitat al jove d'adquirir nous coneixements d'un āmbit tecnolōgic en expansiķ, amb un curs amč i entretingut.

Aquesta formaciķ sobre drons tindrā una durada total de 20 hores, repartides entre els dies 17 a 21 de juliol i es tractarā tant temes teōrics com prāctics de construcciķ d'un aparell i de pilotatge. Les inscripcions ja estan obertes i el preu de la formaciķ és de 49,45 €. Les places sķn limitades. Les persones interessades poden formalitzar la inscripciķ adreįant-se al Consell Comarcal del Montsiā, a l'Oficina Jove o als Punts d'Informaciķ Juvenil dels ajuntaments de la comarca.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info