BIGMAT CITY AMPOSTA

Joventut Amposta estrena nova web

ampostajove.cat és el portal on l’àrea de Joventut de l’Ajuntament aglutinarà tota la informació d’interès per als i les joves de la ciutat

14/3/2018

Els i les joves d'Amposta tenen, des d'avui, un nou punt d'informació a la xarxa. L'Ajuntament d'Amposta acaba d'estrenar la web www.ampostajove.cat, un espai encara en construcció però que té per objectiu aglutinar tota la informació que pugui interessar als joves en totes les seves vessants: habitatge, treball, formació, lleure, activitats, participació, entre d'altres...

Així ho ha explicat la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Júlia Barberà. “Joventut és una àrea transversal; als joves els hi afecten molts temes, i amb aquesta web volem que els tinguin a mà”, ha dit Barberà.

Amb la nova web, l'àrea de Joventut de l'Ajuntament d'Amposta també estrena nova imatge. La presentació de la nova web s'ha fet en el marc del #FòrumJove18 i 3r Saló de l'Ensenyament de les Terres de l'Ebre, que s'ha inaugurat aquest mateix dimecres al matí i on una cinquantena d'expositors mostren als i les joves tota la informació relacionada amb ensenyament, treball i habitatge. S'espera que fins divendres passin pel pavelló 1 d'octubre més de 1.400 estudiants de secundari del conjunt de les Terres de l'Ebre.


Joventut Amposta estrena nova web | Amposta.info


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info