EbreActiu, revista d´oci actiu

Jornada solidària la d'aquest dissabte a Amposta

L’escola Consol Ferré ha organitzat un Dissabte en família solidari i l’auditori de la Fila acollirà un concert solidari a càrrec de l’Orchester an der Wolfskuhle i l’iTec Orquestra

31/3/2017

Jornada solidària la d’aquest dissabte a Amposta | Amposta.infoL'Ampa de l'escola Consol Ferré ha organitzat per a demà dissabte la jornada Dissabte en família solidari a favor dels refugiats. A les 16.30 h, començaran les activitats amb la representació d'un fragment de l'obra «Un dia qualsevol em vaig despertar poesia», a càrrec de Bienve Borràs de l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta. A les 5 de la tarda, Joan Enric Reverté, de la Fundació Provocant la Pau, farà una xerrada sobre la situació actual dels refugiats. Tot seguit, una exhibició de gimnàstica rítmica a càrrec del Club de Rítmica d'Amposta.

Per a berenar, una xocolatada per a tothom i després una cantada i ballada de jotes amb el grup Dimarts al Llar, Paracota i Samfaina.

A més a més, durant tota la tarda hi haurà tallers (de treballs manuals, maquillatge, taller de castells amb els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta i de capgrossos amb la Colla de Gegants i Capgrossos d'Amposta) i es podran visitar les exposicions «Art i refugiats» de Provocant la Pau i «Jo sóc tu» dels alumnes de cicle superior de l'escola.

Jornada solidària la d’aquest dissabte a Amposta | Amposta.infoConcert solidari a favor dels refugiats

La jornada de solidaritat continuarà a l'auditori de la Unió Filharmònica, on se celebrarà el concert solidari amb els refugiats que ha organitzat l'Ampa de l'Institut de Tecnificació d'Amposta i que anirà a càrrec de l'Orchester an der Wolfskuhle i l'iTec Orquestra.

La formació alemanya visita aquest cap de setmana la nostra ciutat fruit de l'intercanvi amb l'orquestra de l'Institut de Tecnificació. Va ser el passat mes de juliol, quan els d'Amposta es van desplaçar fins a la ciutat alemanya d'Essen. Demà dissabte al matí, després d'un assaig conjunt a la Fila, els músics faran una visita pels principals atractius de la ciutat i a les 8 del vespre començarà el concert. En acabar, un sopar de germanor a la mateixa Fila.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info