SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Jesús M. Tibau, guanyador del VII Premi de Narrativa Breu Ciutat d'Amposta

S’ha concedit també un accèssit a l’obra "Esquerda als ulls", de Jesús Serrano Pons

etiquetes   noticies, cultura, biblioteca juan arbo, amposta, llibres

26/4/2021

Jesús M. Tibau, guanyador del VII Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta | Amposta.info L'acte d'entrega de premis va ser una de les activitats programades per celebrar la diada de Sant Jordi


"Esportòries" és el nom de l'obra guanyadora del VII Premi de Narrativa Breu Ciutat d'Amposta 2020. Amb el pseudònim "Scaramouche", Jesús M. Tibau Tarragó ha obtingut el primer premi valorat en 2.000 €. S'ha concedit també un accèssit, de 700 €, a l'obra "Esquerda als ulls", de Jesús Serrano Pons. L'entrega de premis es va dur a terme a les 19:30, al vestíbul de la Biblioteca Comarcal Sebastià Joan Arbó, dintre el programa d'activitats per celebrar la diada de Sant Jordi.

L'obra guanyadora, a més a més, serà publicada dins la col·lecció 'Narratives Minor' d'Onada Edicions. El premi, de caràcter biennal, està organitzat per la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó i la regidoria de Cultura i Memòria Històrica de l'Ajuntament d'Amposta i té com a objecte estimular l'hàbit i el gust per la lectura i l'escriptura.

El premi, al qual es podien presentar obres de temàtica lliure, ha comptat amb un jurat format per l'escriptora Susanna Lizárraga, guanyadora del VII Premi de Narrativa Breu Ciutat d'Amposta, l'escriptor i gestor cultural, Tomás Camacho, i el periodista i crític literari, Oriol Gracià. Es van presentar un total de 26 treballs, que tenien com a data límit d'entrega el 15 de febrer de 2021.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info