BIGMAT CITY AMPOSTA

Isabel Costes enceta el 6è cicle de Biografies Ampostines

Serà aquest dijous a les 19.30 h a la sala d’actes del Museu de les Terres de l’Ebre amb la conferència «Isabel Costes, directora d’orquestra internacional»

25/1/2017

Isabel Costes enceta el 6è cicle de Biografies Ampostines | Amposta.info


Aquest dijous, al Museu de les Terres de l'Ebre, s'inicia el cicle de Biografies Ampostines amb la conferència «Isabel Costes Rodríguez, directora d'orquestra internacional», que anirà a càrrec de la mateixa Isabel Costes i presentada pel seu germà, Antoni Costes.

Costes és actualment directora musical i artística de la Orquesta Sinfónica del Atlántico de Las Palmas de Gran Canaria. La músic ampostina té una llarga trajectòria com a directora de diferents agrupacions musicals del panorama nacional i internacional, com ara València, Barcelona, Lleida, Brasil, Bulgària i Alemanya, entre altres països.

Al llarg de la seua carrera professional ha estat una persona molt compromesa amb l'educació musical i ha publicat llibres i articles especialitzats en música i didàctica.

El cicle de conferències Biografies ampostines arriba amb aquesta a la sisena edició i té com a objectiu  recuperar i divulgar les vivències i els treballs realitzats per personatges vinculats amb la ciutat d'Amposta. Aquestes conferències, presentades per diversos investigadors locals i per col·laboradors i familiars, serveixen per descobrir històries personals, amb aspectes poc coneguts dels biografiats i fets col·lectius que ajuden en el procés de construcció de la història contemporània de la ciutat.

El cicle consta de quatre biografies biografies i inclou personatges del passat que han destacat en la història més recent d'Amposta i personatges del present que han esdevingut una referència per a les generacions actuals. En aquesta edició les personalitats escollides a més d'Isabel Costes són Aniceto Garcia Estellé (cronista esportiu i botiguer), Alfonso Soriano Viana (docent) i Joaquín Urquizu (músic i pagès).


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info