EbreActiu, revista d´oci actiu

L'inventari de camins del terme d'Amposta ja inclou 105 fitxes

Un cop acabada tota la zona de ribera, l’equip tècnic que està realitzat l’inventari s’ha traslladat a la zona de Garriga, on es calcula que hi ha una cinquantena de camins més. Per tant, es preveu que l’inventari acabi tenint unes 150 fitxes

etiquetes   noticies, ciutat, amposta

21/2/2023

L’inventari de camins del terme d’Amposta ja inclou 105 fitxes | Amposta.info


Les zones del Delta, Prats i Poble Nou tenen més d'un centenar de camins. Així ho recull, fins el moment, l'inventari de camins que està realitzant l'Ajuntament d'Amposta, a través de la regidoria de Medi Rural. En concret s'han inventariat 105 camins amb fitxes que inclouen un codi i número, la zona, si hi ha senyalització, la naturalesa del camí, la titularitat i el títol, l'inici i el final, les coordenades, la seua digitalització en SIG, la referència, la longitud, l'amplada, el tipus de ferm, l'estat del mateix, les millores, observacions diverses i imatges. Un cop acabada tota la zona de ribera, l'equip tècnic que està realitzat l'inventari s'ha traslladat a la zona de Garriga, on es calcula que hi ha una cinquantena de camins més. Per tant, es preveu que l'inventari acabi tenint unes 150 fitxes.

"És una eina indispensable com a instrument de gestió dels camins públics del terme municipal", diu l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs. "L'objectiu principal és la seva catalogació amb l'objectiu primordial de clarificar la titularitat dels camins que integren tota la xarxa viària del municipi", afegeix la regidora de Medi Rural, Carla Bonfill, tot assenyalant que "és una eina indispensable per poder exercir les competències i poder establir un posterior reglament d'ús d'aquests camins amb l'objectiu de millorar-ne la seva conservació". Bonfill també destaca que el fet que Amposta disposi d'una xarxa de camins tan gran ha fet que l'inventariat s'allargui en el temps. "Vam començar a treballar-hi a l'octubre de 2021 i el fet de que cada fitxa inclogui tanta informació i detall, ha fet que necessitem de més temps d'allò que preveiem al principi per acabar-lo", clou.

La previsió és tenir el document finalitzat durant el segon semestre del 2023.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info