AMPOSTA FAS GOIG

Interior analitza la seguretat dels municipis del Montsiā amb els alcaldes del territori

El Departament identificarā els masos i cases aīllades del Montsiā per facilitar les actuacions en cas d’emergčncia

7/2/2019

Interior analitza la seguretat dels municipis del Montsiā amb els alcaldes del territori | Amposta.info La identificaciķ es realitza a través d'una targeta magnčtica identificativa de cada edificaciķ aīllada


El director dels Serveis Territorials d'Interior a les Terres de l'Ebre, Joan Juan, acompanyat del cap de la Regiķ d'Emergčncies a les Terres de l'Ebre, Ricard Exposito, i del cap de la Regiķ Policial de els Terres de l'Ebre, Josep Maria Estela, es van reunir ahir dimecres amb el Consell d'Alcaldes del Montsiā, encapįalat per la seva presidenta, Carme Navarro, per abordar la seguretat del territori i informar-los de les noves mesures que ha endegat el departament.

El director ha explicat als alcaldes el Sistema d'Informaciķ Geogrāfica d'Emergčncies i Seguretat de Catalunya (SIGESCAT) pel qual es creen unes targetes amb codi d'identificaciķ als masos i cases aīllades. Aquest sistema ja s'aplica a les comarques d'Osona, el Berguedā o el Moiančs. Juan ho ha traslladat als alcaldes perquč valorin la seva idoneītat al territori.

A través d'un conveni de colˇlaboraciķ, el departament d'Interior i els municipis interessats es comprometen a generar una llista única d'edificacions aīllades a partir de la fusiķ de les seves dades. L'objectiu de realitzar aquesta base de dades és identificar i comunicar millor la ubicaciķ de les edificacions aīllades en les actuacions en els āmbits de la seguretat i les emergčncies.

La identificaciķ es realitza a través d'una targeta magnčtica identificativa de cada edificaciķ aīllada. Amb una trucada al 112 els serveis d'emergčncia obtenen les coordenades de la edificaciķ, fet que permet l'activaciķ dels serveis amb una major celeritat.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info