Ruta dels platerets i Festa de l’Arròs i la Carxofa d’Amposta

Inscripció dels animals domèstics al registre municipal

Policia Local d’Amposta recorda l’obligació de censar els animals domèstics

18/3/2019

Inscripció dels animals domèstics al registre municipal | Amposta.info L’alta al registre d’animals de companyia és gratuïta


Des de començaments d’any, 222 propietaris de gossos han regularitzat la situació administrativa de tinença d’animals de companyia. La Policia Local d’Amposta recorda l’obligació a les persones que siguen titulars d’un animal domèstic que resideix habitualment en el domicili dels propietaris a inscriure’l al registre municipal d’animals de companyia.

Els animals a inscriure són tots els que siguin domèstics, habitualment gossos i gats, però també s’han d’inscriure conills, hàmsters, fures, cavalls, ponis, guarans, aus, rèptils i peixos. Aquest tràmit es pot fer online en aquest enllaç o a les dependències de la Policia Local de forma totalment gratuïta presentant la següent documentació:

  • Per als animals de raça no potencialment perillosa: la cartilla veterinària i el full d’identificació del codi microxip del Consell de Veterinaris de Catalunya o anàleg.
  • Per als animals de raça potencialment perillosa: instància de sol·licitud de llicència de conducció d’animals potencialment perillosos, DNI, certificat d’antecedents penals, certificat psicotècnic, cartilla veterinària, full d’identificació del codi microxip del Consell de Veterinaris de Catalunya o anàleg, pòlissa i rebut d’assegurança.Inscripció dels animals domèstics al registre municipal | Amposta.infoEbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info