BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Inaugurat un mural per la igualtat de gènere

El mural s’ha pintat a una de les parets de l’estadi municipal de futbol i és obra d’un grup d’alumnes de l’IES Ramon Berenguer IV d’Amposta

22/3/2018

Inaugurat un mural per la igualtat de gènere | Amposta.info


Aquest passat dimecres 21 de març es va inaugurar el Mural per la Igualtat de Gènere que un grup d’alumnes de 1er de Batxillerat Artístic de l’IES Ramon Berenguer IV d’Amposta han pintat a una de les parets d’accés a l’estadi municipal de futbol de la ciutat.

L’activitat ha estat coordinada per la professora Núria Àrias i és un projecte conjunt del Servei d’Intervenció Especialitzada de la Fundació Montsià, el SIAD del Consell Comarcal del Montsià i l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament d’Amposta, en col·laboració amb l’IES Ramon Berenguer IV.

La iniciativa va començar al mes de novembre de l’any passat amb un concurs entre quatres propostes que havien fet les alumnes i el jurat, compost per representants de les diferents administracions implicades, va decidir el mural guanyador. El premi ha consistit amb la cessió de l’espai i el material necessari per a pintar-lo.

A la inauguració van intervenir Lucrècia Bernaltes, directora de l’IES Ramon Berenguer IV, Antoni Ollés, president de la Fundació Montsià i Susanna Sancho, regidora de l’Ajuntament d’Amposta i presidenta de la Comissió d’atenció a les persones del Consell Comarcal del Montsià. En el decurs de l’acte, un grup d’alumnes va interpretar dues peces musicals compostes per dones.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info