SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Imatges inauguració de la instal·lació Hospitalitat, de l'artista Jaume Vidal

La instal·lació artística a les torres de la Carrova i Campredó es va inaugurar aquest passat dissabte 15 de juliol

18/7/2017

Imatges inauguració de la instal·lació Hospitalitat, de l’artista Jaume Vidal | Amposta.info 

El passat dissabte 15 de juliol es va inaugurar oficialment la instal·lació de l'artista ampostí Jaume Vidal a les torres de la Carrova i Campredó dins la convocatòria d'art públic XYZ d'instal·lacions artístiques en espais singulars de les Terres de l'Ebre, impulsada per Lo Pati – Centre d'Art Terres de l'Ebre. 

El projecte de Jaume Vidal, escollit per votació popular entre tres finalistes, porta el nom d'Hospitalitat i ha recuperat les funcions principals de l'ordre dels Hospitalers, antics propietaris d'aquestes dos torres: la d'hospedatge i auxili dels pelegrins. Així la torre de la Carrova l'ha convertida en un hotel provisional a través d'un sistema de reserves per internet; i la de Campredó en una mena de centre de salut on es podran fer consultes online amb l'Institut Català de la Salut, a través d'un ordinador, serà l'excusa per obrir-la al públic. Entre altres reflexions l'artista fa un plantejament crític dels usos que es dóna al patrimoni cultural.


Imatges inauguració de la instal·lació Hospitalitat, de l’artista Jaume Vidal Imatges inauguració de la instal·lació Hospitalitat, de l’artista Jaume Vidal Imatges inauguració de la instal·lació Hospitalitat, de l’artista Jaume Vidal Imatges inauguració de la instal·lació Hospitalitat, de l’artista Jaume Vidal Imatges inauguració de la instal·lació Hospitalitat, de l’artista Jaume Vidal


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info