BIGMAT, la botiga del bricolatge i la reforma

IDEAT, un servei integral de recursos educatius

Des de l’any 2017, el centre ofereix un conjunt de recursos formatius, laborals i personals tant a les famílies de la ciutat com del territori

etiquetes  


A principi de 2017 obre les portes a Amposta el centre de suport familiar IDEAT, un espai que agrupa un conjunt de recursos formatius, laborals i personals. Marc Vidal és el seu director educatiu.


Marc, què us porta empendre aquest projecte educatiu?

La nostra idea principal era proporcionar a les famílies tots els recursos educatius, de lleure i d'atenció psicològica dintre una mateixa finestra, trencant amb els estereotips negatius que suposa per a un infant assistir a una acadèmia de reforç educatiu, ja que el mateix equip de professionals realitza amb l'infant un ventall d'activitats, de més divertides a més acadèmiques.


Oferir un gran ventall de serveis de suport familiar, implica també un equip de professionals de diferents àmbits

Sí, el nostre equip està format per un total de 20 professionals, amb diferent implicació en funció dels projectes en què hi participen. Experiències professionals que giren al voltant de la psicologia, l'educació infantil i primària, la llengua anglesa, l'educació amb el lleure i l'economia, fan que aquest projecte pugui donar a les famílies un conjunt de serveis de qualitat per al seu dia a dia.


En concret, quins són els serveis que oferiu?

Els serveis que oferim a IDEAT es poden partir en 5 grans blocs: Aprenentatge, Lleure, Psicologia, Immersió Lingüística i Esdeveniments.

Pel que fa a l'aprenentatge, donem suport acadèmic a partir de P5 fins a batxillerat, preparació de proves d'accés i proves PAP.

Respecte al lleure, fem activitats de lleure infantil per a l'estiu, Nadal i Pasqua no només a Amposta, sinó a qualsevol municipi que ho requereixi, oferint servei de 8 del matí a 19 de la tarda amb servei de menjador.

En tercer lloc, el departament de psicologia podem treballar des d'acompanyaments emocionals o acadèmics, passant per reeducacions psicopedagògiques, tractaments clínics especialitzats, amb avaluació, diagnosi, tractament i seguiment de l'infant. També realitzem suport amb Flors de Bach.

Un altre dels blocs que oferim a IDEAT és la immersió a la llengua anglesa, oferint preparació per a tots els nivells de Cambridge com a centre preparador d'exàmens.

Per últim, amb el bloc d'esdeveniments donem suport d'atenció a infants per a esdeveniments com comunions, noces i celebracions familiars, parcs i activitats infantils, així com organització d'activitats de lleure per a grups i famílies.

Tots aquests serveis no només s'adrecen a les famílies amb infants, sinó que també sa'dreça a totes les persones que vulguin millorar la seva formació.


Com està afectant la pandèmia de la Covid al centre i quines mesures heu adaptat per continuar oferint els serveis amb la mateixa qualitat i professionalitat?

Sempre que les recomanacions sanitàries ho permeten, seguim treballant aplicant les mesures corresponents com ara: grups amb màxim 6 participants, ventilació continuada dels espais, desinfecció constant de la totalitat del centre, presa i registre de temperatures de tots els assistents i neteja de mans periòdica.

En quant les recomanacions sanitàries no ho permeten, seguim al costat dels nostres participants adaptant la programació del seu itinerari formatiu i impartint la formació de forma telemàtica.


IDEAT, un servei integral de recursos educatius | Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info