BIGMAT CITY AMPOSTA

L'Hospital Comarcal fa efectiva l'opció de compra del local del centre de rehabilitació

S’ha avançat un any el conjunt de l’operació, el que ha suposat un estalvi de 4.000 euros en interessos.

11/1/2017

L’Hospital Comarcal fa efectiva l’opció de compra del local del centre de rehabilitació | Amposta.info Façana del local que acull el centre de rehabilitació  | Foto: Ajuntament d'Amposta


L'Hospital Comarcal ha formalitzat ja la compra del local on està ubicat el centre de rehabilitació i noves consultes mèdiques, ubicat a l'avinguda Catalunya 66-72, cantonada carrer Amèrica. Ho ha fet un any abans d'allò previst, un avançament que ha suposat un estalvi de 4.000 euros en interessos.

Per a formalitzar aquesta compravenda, l'Hospital Comarcal ha amortitzat 200.338 euros que corresponen a les quotes de lloguer amb opció a compra previstes per al 2017 més la quota final de 129.263 euros. En total, l'adquisició d'aquestes instal·lacions, que ara passen a ser municipals, ha estat d'1,5 milions d'euros aproximadament. Recordem que la quota de lloguer amb opció a compra era de 12.758 euros més IVA, de 800 metres quadrats distribuïts en dos plantes. "Ha estat una operació que ha suposat una despesa molt important per a l'Hospital Comarcal", ha recordat l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs.EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info