EbreActiu, revista d´oci actiu

L'Hospital Comarcal d'Amposta invertirā 500.000 euros en una nova māquina de ressonāncies

El centre recuperarā aquest servei que es va deixar de prestar l’any 2012

7/2/2019

L’Hospital Comarcal d’Amposta invertirā 500.000 euros en una nova māquina de ressonāncies | Amposta.info


El Patronat de l'Hospital Comarcal d'Amposta ha aprovat invertir 500.000 euros en la compra d'una nova māquina de ressonāncies magnčtiques. Un aparell d'última tecnologia que permetrā recuperar un servei que es va deixar de fer el 2012 després que l'aparell anterior es trenqués. ĢAnualment es realitzaven entre 1.300 i 1.500 ressonāncies cada anyģ, explica l'alcalde d'Amposta, Adam Tomās, Ģi es van deixar de fer perquč l'equipament que hi havia es va trencar i no es va tornar a reposarģ. En aquest sentit, assenyala que un cop estigui en funcionament, Ģla gent d'Amposta tindrā un aparell d'última tecnologia a la ciutat per poder fer aquestes proves diagnōstiques, no caldrā que es desplacin foraģ, afegeix.

Tomās ha destacat que aquesta inversiķ de prop de mig miliķ d'euros se suma als dos nous aparells d'ecografies que ja s'han renovat i al mamōgraf que la Fundaciķ Amancio Ortega ha donat. ĢQuedarā així renovat tot el servei de diagnosi per la imatgeģ, diu l'alcalde d'Amposta, posant en valor l'aposta que s'ha fet per millorar l'equipament de l'Hospital.

La ressonāncia magnčtica és una prova en quč es fa servir un potent imant i ones de rādio per poder visualitzar amb detall les estructures internes del cos, i així poder diagnosticar i tractar diferents malalties.


restaurants d’Amposta


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info