EbreActiu, revista d´oci actiu

L'Hospital Comarcal d'Amposta compra un TAC de darrera generació

L’HCA ha invertit més de 1.800.000 en renovació tecnològica en els darrers 4 anys

etiquetes   noticies, amposta, ciutat, salut, hospital comarcal amposta, amposta

16/1/2023

L’Hospital Comarcal d’Amposta compra un TAC de darrera generació | Amposta.info


L'Hospital Comarcal d'Amposta va adquirir, a finals del 2022, un nou TAC de darrera generació que redueix a una tercera part l'impacte de l'exposició a radiacions sobre els usuaris. Així, el nou TAC, que han presentat aquesta matí a la premsa, millora el diagnòstic per a accidents vasculars cerebrals (Codi Ictus), permet imatges cardíaques avançades i la realització de cos sencer de forma ràpida en casos politraumàtics. El nou equipament suposarà una inversió de 408.000 euros finançats íntegrament pel pla d'inversions en equips d'alta tecnologia de sistema nacional de salut (pla INVEAT).

El nou aparell millora el temps de resposta donada la rapidesa en realitzar la prova respecte a l'aparell anterior i facilita la tasca del professionals del servei de radiologia.

El nou TAC forma part del capítol d'inversions que darrerament ha fet l'HCA en renovació tecnològica per donar el millor servei a les més de 100.000 persones que anualment passen per aquest centre sanitari de la comarca del Montsià. Així ho ha destacat l'alcalde d'Amposta i president del Consell d'Administració de l'Hospital, Adam Tomàs, qui ha posat èmfasi amb que "els bons resultats econòmics de l'Hospital permeten fer inversions per millorar el servei a la ciutadania".

El nou parell donarà resposta les demandes de servei de radiologia i segons els responsables de l'àrea se situa entre els aparell més moderns d'aquestes característiques per a hospitals de la magnitud del comarcal d'Amposta.

La nova dotació d'aparells, asseguren des de l'HCA, és possible donada la bona gestió econòmica del centre que permet haver invertit en els darrers 4 anys més de un milió vuit-cents mil euros en la renovació tecnològica de l'Hospital.

Des de la direcció del centre també s'ha destacat que els resultats econòmics tancarà al 2022 per damunt del previst donat l'increment d'activitats que augmentarà els recursos dels que s'han disposat en prop d'un milió d'euros. El pressupost d'aquest any 2023 estarà pel damunt del 24 milions d'euros.


Per: Redacció

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info