BIGMAT CITY AMPOSTA

L'Hospital Comarcal d'Amposta comptarā amb un nou equipament oncolōgic grācies a la Fundaciķ Amancio Ortega

Es tracta d’un mamōgraf digital valorat en uns 150.000 € aproximadament

25/5/2017

L’Hospital Comarcal d’Amposta comptarā amb un nou equipament oncolōgic grācies a la Fundaciķ Amancio Ortega | Amposta.info El mamōgraf digital valorat en uns 150.000 € aproximadament


La Generalitat de Catalunya i la Fundaciķ Amancio Ortega han firmat un conveni per renovar equipaments oncolōgics. La Fundaciķ donarā 47 milions d’euros per a la compra d’equipaments de radioterāpia i de tecnologia per al cribratge i el diagnōstic del cāncer de mama.

Entre els centres beneficiaris s’hi troba l’Hospital Comarcal d’Amposta, que rebrā un mamōgraf digital amb un valor estimat d’uns 150.000 €.

D’aquests 47 milions d’euros, 37 milions es destinaran a la renovaciķ de divuit equipaments de radioterāpia, cosa que permetrā substituir tots aquells aparells que tenen més de vuit anys d’antiguitat.

La resta de la partida servirā per renovar equipaments de tecnologia d’última generaciķ per al cribratge i el diagnōstic del cāncer de mama. Concretament se substituiran un total de 43 mamōgrafs, el que permetrā que no en quedi cap d’analōgic en tota Catalunya.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info