AMPOSTA FAS GOIG

Històries, personatges i territoris de frontera, les noves formacions de l'Aula Amposta de la UNED Sènior a Amposta

La matrícula es pot efectuar a l’Oficina de Cultura i Festes, de dimarts a divendres, de 9:30 h. 13:30h.

etiquetes   noticies, ciutat, educació, amposta, gent gran

25/9/2023

Històries, personatges i territoris de frontera, les noves formacions de l’Aula Amposta de la UNED Sènior a Amposta | Amposta.info


La Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) oferirà durant el curs vinent 2023/24 dos cursos de formació continuada a l'Aula Amposta. El primer quadrimestre, s'iniciarà l'activitat amb el curs "Històries i personatges de les Terres de l'Ebre", un curs de 30h que començarà el 4 d'octubre fins al 31 de gener. Aquesta formació farà una aproximació a les històries del territori i els seus personatges de la mà dels professors Joan Baptista, Maria Bonet, Teresa Ferré, Núria Gil, Jordi Gilabert i Jordi Mulet entre altres. Les classes es realitzaran al Centre Cívic de la Gent Gran, els dimecres a la tarda de 17:30 h. a 19:30 h. i alguns dijous a la mateixa hora. El preu és de 40 euros i la matrícula està oberta fins al 20 d'octubre.

Per al segon quadrimestre, del 14 de febrer al 29 de maig de 2024, s'ha preparat el curs "Territoris de frontera a les Terres de l'Ebre". Serà impartit pels professors Antonio Querol, M. Pilar Ruiz i Miquel Torta els dimecres a la tarda, i algun dijous, a la mateixa hora que l'anterior curs. El preu també és de 40 euros i la matrícula s'ampliarà fins 1 de març de 2024.

La matrícula es pot efectuar a l'Oficina de Cultura i Festes, de dimarts a divendres, de 9:30 h. 13:30h.

L'Ajuntament d'Amposta fa una aportació de 1.000 euros a la UNED per a la realització d'aquestes activitats.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info