EbreActiu, revista d´oci actiu

Gráficas Salaet SA aporta 3.000 € al projecte Emma, per a la investigació en el càncer de mama a les Terres de l'Ebre

Compromesa amb el territori, Gráficas Salaet s’implica de ple en el projecte d’investigació

etiquetes   noticies, societat, territori, terres ebre, solidaritat, projecte emma

10/3/2021

Gráficas Salaet SA aporta 3.000 € al projecte Emma, per a la investigació en el càncer de mama a les Terres de l’Ebre | Amposta.info Instal·lacions de Gráficas Salaet a Gandesa. Google Street View


Amb 55 anys d'història, Gráficas Salaet  treballa amb un pacte implícit de compromís social, tant amb el territori com amb la ciutadania. Les seves polítiques corporatives mostren un ferm compromís amb els seus professionals, amb els seus clients i amb la societat en general. Tot això, per garantir la màxima qualitat en els processos de producció i dels seus productes, amb un gran respecte pel seu entorn.

Aquest respecte es manifesta, també, envers les necessitats i inquietuds de la ciutadania. I és per aquest motiu que el projecte Emma s'ha convertit, així mateix, en el seu projecte. Amb la donació de 3.000 € fa un reconeixement explícit a l'equip investigador de les Terres de l'Ebre per donar un important impuls a la recerca en càncer de mama.

Gráficas Salaet SA, amb seu al Polígon Industrial La Plana de Gandesa, a la Terra Alta, es dedica a la fabricació de paper i cartró per a la indústria alimentària, tenint especial atenció a la innovació dels seus productes i presta així als seus clients un servei i una qualitat inigualables.

Les seves polítiques corporatives es basen en el compliment de les normatives més actuals relacionades amb la igualtat i la conciliació, el medi ambient, la qualitat, la gestió ètica i responsable, així com un fort acompliment de les estratègies en prevenció de riscos laborals. Per arribar a un producte final perfecte és determinant la selecció de les millors matèries primeres i les més modernes tècniques de fabricació, factors que garanteixen qualitat, servei i preu. Amb l’experiència, serietat i reconeixement de tots els clients, la companyia ha aconseguit una posició de lideratge que la compromet a seguir millorant.

El projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran per reforçar la investigació biomèdica en el càncer de mama a l'ICS Terres de l'Ebre. Malgrat l'afectació general per la pandèmia de la COVID-19, el projecte Emma ha continuat rebent nombroses col·laboracions i mostres de solidaritat, així com importants donacions, com la de Gráficas Salaet.

El grup d'investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l'Ebre, amb seu a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, fa més de 15 anys que investiga el càncer de mama. Actualment treballa per conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l'aixella, propaguen el càncer de mama a la resta dels cos.

El projecte Emma és essencial per continuar desenvolupant la recerca que permeti entendre el comportament d'aquests ganglis i la seva implicació en la disseminació de la malaltia i l'afectació en la supervivència de les pacients.


Font: Redacció

Foto: Google Street View


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info