CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD. Aposta per la teva salut visual

El Govern convertirà l'antiga residència d'avis d'Amposta en un alberg de joventut

L’actuació tindrà un cost inicial d’uns 4’5 milions d’euros

etiquetes   noticies, ciutat, societat, joves

21/12/2020

El Govern convertirà l’antiga residència d’avis d’Amposta en un alberg de joventut  | Amposta.info


El Govern estudia remodelar l'antiga residència d'avis d'Amposta per convertir-la en un alberg de joventut de la Xarxa d'Albergs de Catalunya (Xanascat). El conseller reball, Afers Socials i Famílies, Chackir el Homrani, en la seva visita a Amposta el passat dissabte, va afirmar que l'antiga residència pot donar resposta a la demanda de turisme familiar i esportiu a la capital del Montsià i al conjunt del Delta de l'Ebre. L'actuació tindrà un cost inicial d'uns 4'5 milions d'euros. Aquest nou alberg a la capital del Montsià se sumaria al de Poblenou del Delta, al de Deltebre, al de Prat de Comte i al de Móra la Nova, i ja serien cinc els albergs Xanascat (Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya) situats a les Terres de l'Ebre.

En la seva visita a Amposta, el conseller també va participar a la Jornada de networking Odisseu, on va poder conèixer als joves tutelats i extutelats que des de finals d'octubre treballen a la Brigada Municipal dins dels plans d'ocupació de la Generalitat.


Per: Redacció

Foto: Ampsota.info


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info