EbreActiu, revista d´oci actiu

El gimnās municipal estrena maquināria i programaciķ de classes dirigides

S’ha realitzat una inversiķ de 87.000 euros per part de l’empresa Amposta Serveis Municipals

etiquetes   noticies, ciutat, equipaments, esport, salut, amposta

2/9/2022

El gimnās municipal estrena maquināria i programaciķ de classes dirigides | Amposta.info S'han adquirit 18 bicicletes noves i una cinta de cķrrer i una māquina elˇlíptica


L'Ajuntament d'Amposta, mitjanįant l'empresa gestora de les instalˇlacions Amposta Serveis Municipals (AMSERMU), ha invertit 87.000 euros per millorar les instalˇlacions del gimnās municipal. Entre les actuacions que s'han realitzat aquest mes d'agost hi ha l'aīllament, la millora de la sonoritat i climatitzaciķ de les sales on es realitzen les classes dirigides. D'altra banda, també s'han adquirit 18 bicicletes noves i una cinta de cķrrer i una māquina elˇlíptica, a banda de material divers per a les classes dirigides.

Paralˇlelament, aquest dijous, 1 de setembre, arrencava la nova programaciķ d'activitats dirigides a les sales de fitness del gimnās municipal. Podeu consultar les activitats dirigides i els horaris corresponents aquí, així com trobar més informaciķ sobre els horaris, les quotes i els abonaments a la pāgina web de la piscina municipal.


Per: Redacciķ

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info