AMPOSTA FAS GOIG

Un geoportal interactiu amb tota la informació urbanística d'Amposta

L’Ajuntament d’Amposta posa a disposició de la ciutadania l’eina, dirigida als professionals, amb informació del planejament, informació cadastral, cartografies, fotografies aèries, medició de distàncies, etc.

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, urbanisme

4/5/2022

Un geoportal interactiu amb tota la informació urbanística d’Amposta | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta ha posat en marxa un geoportal urbanístic interactiu on es pot consultar tota la informació sobre l'estat actual de l'ordenació urbanística de la ciutat, és a dir, un mapa refós del planejament vigent. "És una transcripció gràfica de les determinacions urbanístiques del planejament vigent, amb recull de les modificacions puntuals del POUM (Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal), les correccions d'errades materials i el planejament derivat". "És una eina viva que dona resposta a la necessitat de disposar en un únic document la transcripció del darrer expedient urbanístic aprovat sobre qualsevol punt de territori i així obtenir una lectura continua de la informació urbanística vigent amb independència de la quantitat de figures de planejament derivat que es puguin solapar en un mateix punt", explica l'alcalde, Adam Tomàs, qui assenyala que ha tingut un cost d'uns 15.000 euros i que "s'emmarca dins del projecte global de gestió digital de l'administració pública, per a fer-la més àgil i eficient, amb la inversió de 3M€ en un programa de gestió documental".

Ubicat a la web de l'Ajuntament d'Amposta i consultable tant en mòbil com en ordinador, dóna informació sobre el planejament urbanístic, la informació cadastral, cartografies i fotografies aèries i diferents medicions de distàncies... Tota la informació es pot extraure amb un document pdf. Amb tot, no es tracta d'informació amb valor normatiu. "En cas de necessitar algun certificat, la ciutadania l'haurà de sol·licitar a l'Ajuntament", afegeix l'alcalde.

El geoportal es pot consultar aquí

Per presentar l'eina a professionals interessats com arquitectes o immobiliàries s'ha convocat una reunió el proper 17 de maig a les 12.30 al Casal.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info