SALVADĶ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confianįa

La Generalitat invertirā 3 MEUR per eixamplar dues carreteres a Sant Carles de la Rāpita

Els treballs a la TV-3408 i TV-3406 comenįaran a l’abril i duraran un any

etiquetes   noticies, territori, comarca, montsia, infraestructures, mobilitat, la rapita

5/3/2021

La Generalitat invertirā 3 MEUR per eixamplar dues carreteres a Sant Carles de la Rāpita | Amposta.info


El Departament de Territori i Sostenibilitat ha apuntat que invertirā uns 3 MEUR per eixamplar dues carreteres al terme municipal de Sant Carles de la Rāpita, la TV-3408 i la TV-3406. Aquesta actuaciķ, molt demanada al territori, consistirā principalment en l'eixamplament d'aquestes carreteres per a millorar la seguretat del trānsit i la comoditat en la conducciķ. Cal distingir dos trams:

La TV-3408 (coneguda com a carretera del Canal Marítim) des del nucli urbā de Sant Carles de la Rāpita fins a l'encreuament amb la TV-3406 (carretera coneguda com a Camí del Pas). Aquest tram té una longitud d'uns 2,2 quilōmetres. L'ampliaciķ de la calįada actual s'efectuarā principalment per la banda esquerra. El tram finalitza en l'encreuament amb la TV-3406, en la rotonda construīda fa uns mesos per la Diputaciķ de Tarragona.

La Carretera TV-3406 des de l'encreuament amb la TV-3408 fins a l'N-340a, amb una longitud d'uns 500 metres. En aquest tram, a més de l'ampliaciķ de la calįada, es preveu modificar-ne el traįat per a connectar amb la xarxa viāria de l'entorn i per a millorar la seguretat viāria.

En ambdķs casos, per a millorar la seguretat viāria, es preveu la colˇlocaciķ d'una barrera de seguretat a ambdķs costats de la carretera per tal de protegir el trānsit de possibles caigudes al canal, amb alguns punts de discontinuītat per a l'accés dels regants a les comportes del canal.

Els treballs, que comenįaran a l'abril i tindran un termini d'execuciķ de 12 mesos, es completaran amb les tasques d'actualitzaciķ de senyalitzaciķ horitzontal i vertical, i l'enllumenat de la rotonda de la cruīlla de la TV-3408 i la TV-3406.

Actualment, al territori també s'estā treballant en la construcciķ d'una rotonda i el reforį del ferm d'un tram de la carretera TV-3454 a Deltebre, per afavorir la seguretat viāria. L'obra compta amb un pressupost d'1,6 MEUR i finalitzarā aquest any.


Per: Redacciķ

Foto: Google Maps


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info