SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

La Generalitat invertirà 3 MEUR per eixamplar dues carreteres a Sant Carles de la Ràpita

Els treballs a la TV-3408 i TV-3406 començaran a l’abril i duraran un any

etiquetes   noticies, territori, comarca, montsia, infraestructures, mobilitat, la rapita

5/3/2021

La Generalitat invertirà 3 MEUR per eixamplar dues carreteres a Sant Carles de la Ràpita | Amposta.info


El Departament de Territori i Sostenibilitat ha apuntat que invertirà uns 3 MEUR per eixamplar dues carreteres al terme municipal de Sant Carles de la Ràpita, la TV-3408 i la TV-3406. Aquesta actuació, molt demanada al territori, consistirà principalment en l'eixamplament d'aquestes carreteres per a millorar la seguretat del trànsit i la comoditat en la conducció. Cal distingir dos trams:

La TV-3408 (coneguda com a carretera del Canal Marítim) des del nucli urbà de Sant Carles de la Ràpita fins a l'encreuament amb la TV-3406 (carretera coneguda com a Camí del Pas). Aquest tram té una longitud d'uns 2,2 quilòmetres. L'ampliació de la calçada actual s'efectuarà principalment per la banda esquerra. El tram finalitza en l'encreuament amb la TV-3406, en la rotonda construïda fa uns mesos per la Diputació de Tarragona.

La Carretera TV-3406 des de l'encreuament amb la TV-3408 fins a l'N-340a, amb una longitud d'uns 500 metres. En aquest tram, a més de l'ampliació de la calçada, es preveu modificar-ne el traçat per a connectar amb la xarxa viària de l'entorn i per a millorar la seguretat viària.

En ambdós casos, per a millorar la seguretat viària, es preveu la col·locació d'una barrera de seguretat a ambdós costats de la carretera per tal de protegir el trànsit de possibles caigudes al canal, amb alguns punts de discontinuïtat per a l'accés dels regants a les comportes del canal.

Els treballs, que començaran a l'abril i tindran un termini d'execució de 12 mesos, es completaran amb les tasques d'actualització de senyalització horitzontal i vertical, i l'enllumenat de la rotonda de la cruïlla de la TV-3408 i la TV-3406.

Actualment, al territori també s'està treballant en la construcció d'una rotonda i el reforç del ferm d'un tram de la carretera TV-3454 a Deltebre, per afavorir la seguretat viària. L'obra compta amb un pressupost d'1,6 MEUR i finalitzarà aquest any.


Per: Redacció

Foto: Google Maps


restaurants d’Amposta



Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info