Eports Ample de Banda i Internet

La Gamificació, un nou recurs comercial per a les empreses del Montsià

L’Agència de Desenvolupament Local del Montsià impulsa una formació per a introduir aquesta nova tendència al sector productiu del territori

etiquetes   noticies, ciutat, formació, economia

25/11/2020

La Gamificació, un nou recurs comercial per a les empreses del Montsià | Amposta.info


Donar a conèixer aquest recurs a les empreses del territori pot ajudar a incrementar les seves vendes, a millorar la gestió dels seus processos productius i, al mateix temps, crear la llavor d'un nou sector al territori. És per això que el Consell Comarcal del Montsià, a través de l'Agència de Desenvolupament Local del Montsià, impulsa el seminari “Gamificació Aplicada” adreçada a emprenedors/es, empresaris/àries, directius/ives i responsables de petites i mitjanes empreses i interessa/des en el món de la innovació a l'empresa.

La formació, totalment gratuïta i en format virtual, presentarà l'eina de la gamificació com a recurs comercial per a les empreses del Montsià, donant a conèixer les possibilitats que ofereix aquesta tècnica a l'hora d'ajudar a dissenyar i a oferir una experiència diferencial connectada amb les motivacions i els interessos d'usuaris i clients.

D'aquesta manera, l'Agència de Desenvolupament Local del Montsià, pretén donar continuïtat al VAG (Video Art Game) – esdeveniment organitzat a Amposta l'octubre de 2019 – i, alhora, aconseguir que el sector del videojoc s'instal·li a les Terres de l'Ebre com un generador d'oportunitats per a les empreses i d'ocupació de qualitat.

La sessió es desenvoluparà el divendres 4 de desembre de 9 a 14 h amb una metodologia pràctica, a partir d'un taller vivencial en el que a través de reptes els i les participants obtindran coneixements de gamificació i cocrearan un resultat concret.

Per assistir-hi és imprescindible inscriure's a través del següent formulari: https://bit.ly/gamificacio4D


Per: Redacció

Foto: Pixabay


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info