Eports Ample de Banda i Internet

El GALP Mar de l'Ebre presenta la campanya “De la mar, al plat!”

La campanya té la doble missió de promocionar el peix i marisc fresc de llotja i conscienciar a la ciutadania sobre el paper clau que el peix fresc juga en la nostra salut

etiquetes   noticies, gastronomia, terres ebre

9/12/2020

El GALP Mar de l’Ebre presenta la campanya “De la mar, al plat!” | Amposta.info


El Grup d'Acció Local Terres de l'Ebre ha presentat aquest matí des d'Ebre Terra, a Deltebre, la campanya de promoció de peix i marisc fresc de llotja “De la mar, al plat!”. Una campanya que té un doble objectiu, per una banda incentivar el consum de peix i marisc fresc de les confraries de pescadors de les Terres de l'Ebre a poques setmanes del Nadal, i en segon lloc fer possible que les noves generacions optin per consum de peix fresc en detriment de peix d'altres zones del món i de molta menys qualitat.

L'acció ha comportat l'elaboració de receptes innovadores de tres espècies de la mar de l'Ebre (pop, moixarra i rap) que han cuinat tres cuiners de referència de la Ràpita, Deltebre i l'Ametlla de Mar. Els cuiners que han participat són Albert Guzman, Sergi Piñol (Les Dunes) i Miquel Tomàs (La Taverna del Port). A part de la pròpia recepta, s'han elaborat uns vídeos que pretenen explicar de forma pedagògica i pels mateixos cuiners com es netegen els peixos i quins secrets són els millors per tastar aquests productes. Finalment, aquesta acció pretén fidelitzar el sector de la restauració a les Terres de l'Ebre que opten per comprar peix i marisc de llotja, fel pel qual cada confraria de Pescadors lliurarà uns davantals corporatius de la campanya.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info