SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

El Fòrum Jove fa un pas endavant per ser un espai referent per al jovent al territori

Amposta programa una cinquantena d’activitats en diferents espais de la ciutat

etiquetes   noticies, ciutat, joves, formació, ocupacio, amposta, terres ebre

24/1/2022

El Fòrum Jove fa un pas endavant per ser un espai referent per al jovent al territori | Amposta.info


El Fòrum Jove d’Amposta creix per convertir-se en el Fòrum Jove de les Terres de l'Ebre i ser un espai de referència per al jovent de les quatre comarques. Del 16 al 18 de febrer, els centres educatius i els joves ebrencs podran participar en més de 50 activitats organitzades en diferents espais de la capital del Montsià. S’incentivaran espais de debat sobre les qüestions que preocupen els joves i també trobaran una representació dels serveis i eines que tenen disponibles al territori, sobretot respecte a l’emancipació, la salut, la formació, l’emprenedoria o la participació. Durant el Fòrum Jove s'engegarà la prova pilot del programa Orienta’t i el Servei d’Orientació Educativa i Laboral.

Una de les novetats és l’increment i la especificitat de les activitats, que també s’han creat de forma participativa amb l’alumnat dels centres "per respondre a les seves necessitats i complir amb les mesures sanitàries".

A l’espai de la fira, també hi haurà 25 estands de centres educatius. Xerrades sobre associacionisme i emprenedoria juvenil; tallers d'art, d’ocupació i de relació a l’espai públic; un trivial per la ciutat; visites guiades al FabLab i el Sindicat; i obres de teatre i exposicions són algunes de les activitats que es podran gaudir en altres espais com el Casal, l’Oficina Jove, Lo Sindicat, el Mercat o el parc dels Xiribecs.

Més informació al web del Fòrum Jove.


Per: ACN


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info