EbreActiu, revista d´oci actiu

El Fòrum Jove arranca amb la previsió d'atendre més de 2.000 alumnes d'arreu de les Terres de l'Ebre

Fins divendres 24 hi haurà una cinquantena d’activitats i una quarantena d’expositors a la zona de l’espai firal 1 d’Octubre

etiquetes   noticies, ciutat, joves, formació, amposta, terres ebre

22/3/2023

El Fòrum Jove arranca amb la previsió d’atendre més de 2.000 alumnes d’arreu de les Terres de l’Ebre | Amposta.info


Joves dels centres d'educació secundària d'Amposta i d'altres vinguts de diferents municipis de les Terres de l'Ebre omplien, des de primera hora del matí de dimecres 22, la carpa de l'espai firal 1 d'Octubre i l'auditori municipal. Arrancava així una nova edició del Fòrum Jove 2023, un espai de trobada de tots aquells serveis i recursos que hi ha les Terres de l'Ebre per al jovent. I està rpevist que durant els tres dies, més de 2.000 joves d'Amposta i del conjunt del territori visitin l'espai.

L'educació, el treball i la salut són, tal i com explicava la regidora de Joventut, Carla Bonfill, els principals eixos sobre els quals s'ha estructurat el Fòrum, que s'allargarà fins el divendres 24. Durant aquests tres dies, una cinquantena d'activitats i una quarantena d'expositors oferiran recursos als joves per marcar el seu camí. "Es tracta que el jovent tingui en un mateix espai, xerrades i assessorament personalitzat de les diferents vies del seu camí", comentava la regidora. "Totes les activitats estan ja completes", afegia. També posava èmfasi amb les activitats obertes a les famílies i professorat. "Dimecres tarda tindrem la presentació de recursos educatius a famílies i professorat, el taller per a famílies parlem de com entendre i donar suport als malestars emocionals dels nostres fills i filles i també un taller per al professorat de com donar criteris a l'hora d'orientar l'alumnat per als estudis universitaris", detallava.

L'alcalde, Adam Tomàs, es mostrava satisfet per l'espai consolidat en què s'ha convertit ja el Fòrum Jove amb un ventall molt atractiu d'activitats. "Amposta es converteix, una vegada més, en el punt de referència per al jovent a l'hora de conèixer totes les possibilitats de formació i treball que tenim al territori, perquè el talent no marxi", clou.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info