Jornada de portes obertes a BIGMAT CITY AMPOSTA

Economia | El Fòrum Amposta Empresa torna amb noves experiències i una ponent de luxe, Bibiana Ballbè

L’Ajuntament d’Amposta també presenta les subvencions per emprenedoria i ocupació

11/10/2017

Economia | El Fòrum Amposta Empresa torna amb noves experiències i una ponent de luxe, Bibiana Ballbè | Amposta.info Moment de la presentació del Fòrum Amposta Empresa 2017


Ahir dimarts es va presentar la sisena edició del Fòrum Amposta Empresa, una trobada d'experiències que vol fomentar l'emprenedoria entre diferents segments de la població, el mateix alcalde d'Amposta Adam Tomàs, va comentar que «des del nostre ajuntament volem potenciar l'empresa privada i l'autoocupació, sobretot entre els joves. El Fòrum ens ajuda a conèixer diferents projectes que han tingut èxit, siguin del nostre territori o vinguts de fora, a més creiem que amb aquest tipus d'experiències enriquim la societat ampostina i l'animem a crear nous projectes empresarials».

Per la seva banda, la tècnica d'Amposta Empresa, Lala Escrivà, va explicar quines seran les empreses que hi formaran part, «en aquest #FAME17 hi haurà dos empreses ebrenques d'èxit, la productora audiovisual Filmsnòmades, establerta a Amposta i amb molts d'anys d'experiència en el món audiovisual, i també Del Terreno, dedicada al disseny de samarretes i altres productes prenent de partida il·lustracions amb frases ebrenques. La tercera xerrada explicarà el cas d'èxit de la cooperativa Femmefleur amb idees, productes i serveis dedicats a les dones. El Fòrum Amposta Empresa també comptarà amb la ponència de Bibiana Ballbè, periodista especialitzada en cultura i noves propostes, ens parlarà sobre creativitat i futur».

A més la mateixa Lala Escrivà va afirmar «volem que aquest #FAME17 estigui dedicat a la creativitat, per això hi haurà alguna sorpresa sobre el tema. Recordar que el Fòrum es realitzarà a l'Auditori Municipal d'Amposta, el pròxim dijous 19 a partir de les 16.30 h. Les entrades es poden aconseguir a través de Ticketea de forma totalment gratuïta».

En la mateixa roda de premsa es van presentar les subvencions per emprenedoria i ocupació que ha engegat l'Ajuntament d'Amposta, el mateix alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, va reconèixer que «volem que aquests ajusts públics fomentin l'autoocupació i així facilitar que tota aquella persona que hagi emprès un projecte pugui tirar-lo endavant».

Les subvencions tenen un pressupost total de 20.000 € i es poden entregar les solituds fins al 31 d'aquest mes d'octubre. Les persones que es poden beneficiar dels ajuts són aquelles que trobant-se en situació d'atur i empadronades a Amposta van iniciar una nova activitat econòmica i es van donar d'alta d'autònoms entre l'1 de gener i el 30 de setembre de 2016.

L'import subvencionable és de com a màxim 2.000 € i es poden justificar quotes de la Seguretat Social, despeses de gestoria i/o assessorament, tramitació de l'alta i pel compliment de les obligacions fiscals o socials de la forma jurídica i les despeses d'arrendament associades als locals o despatxos. Les subvencions són de caràcter retroactiu i es preveu que durant l'any 2018 es publiquen les subvencions referents a aquells que autònoms donats d'alta durant aquest 2017.


Economia | El Fòrum Amposta Empresa torna amb noves experiències i una ponent de luxe, Bibiana Ballbè | Amposta.info


Un Nadal de rasca i guanya!! Fins a 20.000€ en premis - FECOAM


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info