EbreActiu, revista d´oci actiu

La força de l'Ebre, el nou himne de la Plataforma en Defensa de l'Ebre

Ja s’ha fet públic el nou himne de la Plataforma en Defensa de l’Ebre, realitzat amb motiu del 18è aniversari de l’entitat

20/3/2019


Ja s'ha fet públic el nou himne de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, realitzat amb motiu del 18è aniversari de l'entitat. La música i lletra és del grup faldut Pepet i Marieta, amb guió i direcció de Mario Pons i direcció de fotografia Francisco Camacho.

Hi han col·laborat La Pegatina, Ebri Knight, Gemma Humet, El Diluvi, Joan Rovira, Los Sirgadors i La Carrau. - Amb la col·laboració de: Arturo Gaya i Quique Pedret (Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries); Club de Rem Delta, de Sant Jaume d'Enveja; Castellers de Tortosa; Xiqüelos i Xiqüeles del Delta - Colla Castellera del Delta de l'Ebre, a més dels nombrosos voluntaris que el passat 2 de març es van aplegar al Pont Penjant d'Amposta per a la gravació del video clip de la cançó.

Per celebrar el 18è aniversari de la plataforma, el dissabte 30 de març hi ha programada una festa reivindicativa i lúdica que tindrà lloc a partire de les 17.30 h al pavelló 1 d'Octubre i en la que hi haurà activitats infantils, actuacions i concerts, etc.


LA FORÇA DE L'EBRE [LLETRA] Som fills de la Terra de l'Ebre portem molts anys de puny alçat pa defensar que l'aigua del riu arribe a la mar pel seu curs natural. Venim de costa i de muntanya de terra endins de mar enllà lo nostre clam a tots agermana mos torna més forts i més grans. Que l'Ebre no ha de ser mai un negoci per al capital lo seu futur és a les nostres mans Som un riu de gent valenta som un crit de llibertat gota a gota som tempesta som l'espurna del demà Portem la lluita a l'ADN no callaran los nostres cants que som poquets davant la batalla però junts som la força de mil vendavals Mos estimem la mare terra com la mare que'ns ha parit l'aigua del riu mos dóna jornada mos omple de vida i sentit Que l'Ebre no ha de ser mai un negoci per al capital lo seu futur és a les nostres mans Som un riu de gent valenta som un crit de llibertat gota a gota som tempesta som l'espurna del demà Som un riu Som un clam Som un crit de llibertat Gota a gota som tempesta Som l'espurna del demà L'aigua de l'Ebre és a les nostres mans Units no hi ha força més gran L'aigua de l'Ebre és a les nostres mans Units com la força del llamp Units som un poble gegantEbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info