AMPOSTA FAS GOIG

La Fira del disc arriba a la sisena edició

L’1 d’octubre es reuniran 11 botigues de vinils provinents d’arreu de Catalunya, de l’Estat i França al Casal municipal

etiquetes   noticies, ciutat, fires, amposta

26/9/2023

La Fira del disc arriba a la sisena edició | Amposta.info


Punt de trobada dels amants de la música en vinil, el diumenge 1 d'octubre torna la Fira del disc a Amposta. En aquesta sisena edició, 11 botigues provinents de Tortosa, Lleida, Girona, València, Saragossa i França ompliran el Casal de vinils de diferents gustos i estils. "El fet de ser l'única Fira del disc que se celebra en tot el territori i la manca de botigues, fa que siguin molts els usuaris que s'apropen a remenar entre els milers d'articles", afirmaven des de Recol·lectors de vinils, organitzadors de l'esdeveniment. S'espera que durant les 10 hores de Fira passin més de 400 persones i s'arribi a un volum de vendes superior als 8.000 euros.

La música en directe també serà una part molt important de la trobada, és per això que hi haurà diferents punxades de discs i un concert en viu. Tal com diuen els organitzadors, la música en viu serveix per crear sinergies entre associacions i entitats: "Ens serveix per a fer xarxa en altres agents socioculturals del territori. Invitem a representants d'entitats com les Jornades Musicals de la Ermita d'Ulldecona, la discogràfica MADMUA, l'associació Vinaròs Tropical o Modernistes del Sénia, entre altres". Les punxades es realitzaran al pati exterior del Casal i tindran lloc de les 11 h fins a les 13 h i de les 17 h fins a les 20 h. El concert d'aquest any serà a càrrec del cantautor Sergi Estella a l'interior del pati del Casal a les 13 h.

A més a més, l'entitat Recol·lectors de vinils estrena temporada amb concerts en viu durant els mesos d'octubre, novembre i desembre i gener, febrer i març de 2024. El proper 1 d'octubre, a les 13h, es presentarà la temporada de tardor hivern d'aquests concerts.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info