EbreActiu, revista d┤oci actiu

Fins a 57 expositors estaran presents al #F˛rumJove17

SerÓ del 29 de marš a l’1 d’abril i entre les novetats d’enguany, destaca el fet que la zona d’exposiciˇ, pel seu creixement, es traslladarÓ al pavellˇ firal mentre que a l’auditori municipal es realitzaran totes les xerrades.

22/3/2017

57 expositors, 14 xerrades i una previsiˇ de rebre mÚs de 1.300 estudiants d’una trentena d’instituts de les Terres de l’Ebre en quatre dies. Aquestes sˇn les principals credencials del #F˛rumJove2017, que enguany tindrÓ lloc entre el 29 de marš i l’1 d’abril al pavellˇ firal d’Amposta. Un espai que vol convertir-se, tal i com destaca l’alcalde d’Amposta, Adam TomÓs, en l’espai de referŔncia per a tots aquells joves que tinguin inquietuds i vulguin informar-se sobre les possibilitats de futur, tant a nivell educatiu com a nivell laboral. D’altra banda, enguany, i per primer cop, tambÚ hi haurÓ presŔncia d’informaciˇ sobre habitatge p˙blic. "AixÝ, el #F˛rumJove17 versarÓ sobre tres grans eixos: el salˇ de l’ensenyament, l’habitatge i el treball", assenyala TomÓs, "amb un gran ventall de diferents possibilitats que ajudaran a la gent jove".

Entre les novetats d’enguany, destaca el fet que la zona d’exposiciˇ, pel seu creixement, es traslladarÓ al pavellˇ firal mentre que a l’auditori municipal es realitzaran totes les xerrades. TambÚ s’amplia un dia el F˛rum, fins dissabte. "Era una demanda de la gent que no podia assistir entre setmana; serÓ un dia obert a tothom", afegeix la regidora de Joventut i Participaciˇ Ciutadana, J˙lia BarberÓ.

A la zona del Salˇ de l’Ensenyament enguany hi haurÓ un "gran ventall d’oferta formativa representada". AixÝ, entre els expositors hi destaquen els instituts del territori com el Joaquim Bau o l’IES de l’Ebre, l’Escola NÓutica de l’Ametlla de Mar o les dues escoles de Capacitaciˇ AgrÓria que hi ha a les Terres de l’Ebre, la d’Amposta i Gandesa. TambÚ totes les universitats amb presŔncia al territori: la URV, la UOC, la UNED i Euses. "I enguany, per primer cop, tambÚ hi haurÓ la Universitat de Lleida i la Universitat Jaume I de Castellˇ", afegeix la regidora. A mÚs, ja han confirmat que visitaran la mostra fins a 27 instituts, "un 65% dels que hi ha a totes les Terres de l’Ebre".

Quant a les xerrades, se n’han programat 14 que cobreixen diferents temÓtiques, com l’orientaciˇ laboral, la motivaciˇ i tambÚ el bullying. "Hi haurÓ un psic˛leg que parlarÓ amb alumnes de primer i segon d’ESO i tambÚ farÓ una xerrada dirigida als pares per contestar els dubtes que puguin tindre sobre el pas dels seus fills de primÓria i secundÓria", afegeix BarberÓ.


Fins a 57 expositors estaran presents al #F˛rumJove17 | Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info