BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Fins a 57 expositors estaran presents al #FòrumJove17

Serà del 29 de març a l’1 d’abril i entre les novetats d’enguany, destaca el fet que la zona d’exposició, pel seu creixement, es traslladarà al pavelló firal mentre que a l’auditori municipal es realitzaran totes les xerrades.

22/3/2017

57 expositors, 14 xerrades i una previsió de rebre més de 1.300 estudiants d’una trentena d’instituts de les Terres de l’Ebre en quatre dies. Aquestes són les principals credencials del #FòrumJove2017, que enguany tindrà lloc entre el 29 de març i l’1 d’abril al pavelló firal d’Amposta. Un espai que vol convertir-se, tal i com destaca l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, en l’espai de referència per a tots aquells joves que tinguin inquietuds i vulguin informar-se sobre les possibilitats de futur, tant a nivell educatiu com a nivell laboral. D’altra banda, enguany, i per primer cop, també hi haurà presència d’informació sobre habitatge públic. "Així, el #FòrumJove17 versarà sobre tres grans eixos: el saló de l’ensenyament, l’habitatge i el treball", assenyala Tomàs, "amb un gran ventall de diferents possibilitats que ajudaran a la gent jove".

Entre les novetats d’enguany, destaca el fet que la zona d’exposició, pel seu creixement, es traslladarà al pavelló firal mentre que a l’auditori municipal es realitzaran totes les xerrades. També s’amplia un dia el Fòrum, fins dissabte. "Era una demanda de la gent que no podia assistir entre setmana; serà un dia obert a tothom", afegeix la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Júlia Barberà.

A la zona del Saló de l’Ensenyament enguany hi haurà un "gran ventall d’oferta formativa representada". Així, entre els expositors hi destaquen els instituts del territori com el Joaquim Bau o l’IES de l’Ebre, l’Escola Nàutica de l’Ametlla de Mar o les dues escoles de Capacitació Agrària que hi ha a les Terres de l’Ebre, la d’Amposta i Gandesa. També totes les universitats amb presència al territori: la URV, la UOC, la UNED i Euses. "I enguany, per primer cop, també hi haurà la Universitat de Lleida i la Universitat Jaume I de Castelló", afegeix la regidora. A més, ja han confirmat que visitaran la mostra fins a 27 instituts, "un 65% dels que hi ha a totes les Terres de l’Ebre".

Quant a les xerrades, se n’han programat 14 que cobreixen diferents temàtiques, com l’orientació laboral, la motivació i també el bullying. "Hi haurà un psicòleg que parlarà amb alumnes de primer i segon d’ESO i també farà una xerrada dirigida als pares per contestar els dubtes que puguin tindre sobre el pas dels seus fills de primària i secundària", afegeix Barberà.


Fins a 57 expositors estaran presents al #FòrumJove17 | Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info