SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Fins a 80 esportistes passen pel Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l'Ebre durant el curs 2021-22

Les federacions han atorgat una seixantena de beques a esportistes de rem olímpic, esgrima, handbol, atletisme i natació

etiquetes   noticies, ciutat, esports, amposta

23/6/2022

Fins a 80 esportistes passen pel Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre durant el curs 2021-22 | Amposta.info


Un total de 80 esportistes han passat pel Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l'Ebre (CTETE), ubicat a Amposta, durant el curs 2021-22. D'aquests, 75 cursen els seus estudis a l'Institut de Tecnificació d'Amposta, amb l'adaptació curricular especial que els permet compaginar la pràctica esportiva amb l'educació secundària. Des del Centre celebraven que ha augmentat l'estada de noies esportistes, un 6,25% més que l'any passat. D'altra banda, també cal destacar que aquest curs les respectives federacions esportives han atorgat un total 62 beques entre esportistes de rem olímpic, esgrima, handbol, atletisme i natació, concretament 17 beques mixtes, 39 d'entrenament i 6 de seguiment.

Aquestes són algunes de les xifres del balanç anual d'activitat del Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l'Ebre exposades durant la reunió de seguiment, realitzada el passat 17 de juny. Una trobada on van participar el director del Consell Català de l'Esport, Aleix Villatoro, i el representant territorial de l'Esport a l'Ebre, Joan Lluís Barberà, a més de l'alcalde, Adam Tomàs, la regidora d'Educació, Núria Marco, el regidor d'Esports, Marc Fornós, la regidora de Promoció i Turisme Esportiu, Iris Castell, el director del CTETE, Ignasi Fàbregues, i els diferents representants de les federacions catalanes dels respectius esports, així com la resta d'actors que treballen pel Centre de Tecnificació.

Com a destinació de Turisme Esportiu, aquest any la residència d'esportistes ha acollit concentracions d'atletisme, bàsquet, esgrima, futbol, futbol sala, hoquei, trail running, rem, natació, triatló i pentatló modern.


Per: ACN

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info