Eports Ample de Banda i Internet

Fins a 36 vestits de paper llueixen a la plaça de l'Ajuntament d'Amposta

Una vintena de modistes i modistos van participar en la 50a edició del Concurs de vestits de paper d’Amposta

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, vestits de paper

26/7/2022

Fins a 36 vestits de paper llueixen a la plaça de l’Ajuntament d’Amposta | Amposta.info


Un total de 36 vestits de paper, elaborats per una vintena de modistes i modistos, van ser els participants en la 50a edició del Concurs de vestits de paper d'Amposta, una efemèride que es va celebrar el dissabte a la nit a la plaça de l'Ajuntament. Després de dos anys d'aturada per la pandèmia, la capital del Montsià va festejar mig segle del popular esdeveniment amb diferents novetats com el canvi de lloc i de data o la música en directe. A més, també van desfilar una selecció dels vestits de paper de Mollerussa, ciutat amb la qual Amposta està treballant per demanar la declaració dels vestits de paper com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Entre la plaça i el carrer Major, per la llarga passarel·la envoltada de públic van passar vestits de totes les formes i colors, tots ells participants en alguna de les cinc categories del concurs: moda infantil, moda actual, vestits d'època, vestits de fantasia i, per primer cop aquest any, el Premi jove revelació. Els premiats a la 50a edició dels vestits de paper van ser, en moda infantil, el disseny "Unicorn arc de Sant Martí", de Yolanda Moreno Pelegrin, que es va emportar el primer premi; "Caputxeta vermella", de Catalina Lara Juàrez, amb el segon; i "The Flinstons", de Paquita Pagà Climent, que va guanyar el tercer. En moda actual, el primer lloc va ser per a "Nut", d'Angels Cid Lapeira; el segon per a "Geometria", de Mireia Panisello Moreno, i el tercer per a "Fashion Animal", de Yolanda Moreno Pelegrin. Quant als vestits d'època, es va emportar el primer premi el model "Gatopardo", de Paquita Pagà; seguit per "Agata", d'Angels Cid; i de "Princesa Anna", dissenyat per Conxita Roig Aguilar. En l'última categoria, els vestits de fantasia escollits pel jurat van ser "Encadenats", de Yolanda Moreno; "Hanami Sakura", d'Angels Cid; i "Croupier", de CYP- Grup de Moda. El Premi jove revelació se'l va emportar el disseny "Bora Bora", dissenyat i confeccionat per Andrea Adell Alegria.

Diferents comerços de la ciutat també van participar amb l'entrega d'obsequis. Són Grup Galiana Moda, Llenceria Alícia, Farmàcia i Perfumeria Ferré, Manualitats Miró, Pub Van Gogh, Joieria Salvadó, Bertha Pujol, Pizzeria Moré i Merca 100 Oportunitats.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info