EbreActiu, revista d´oci actiu

Fins a 18 persones del programa 30 Plus renoven el seu contracte de treball

El programa ofereix a persones majors de 30 anys la possibilitat d’inserir-se en el mercat laboral

28/1/2019

Fins a 18 persones del programa 30 Plus renoven el seu contracte de treball | Amposta.info Foto: cedida


Un total de 18 persones participants en l'anterior edició del Programa 30 Plus han renovat el seu contracte. El Programa 30 Plus és un projecte subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya per a la inserció laboral de persones majors de 30 anys. L'anterior edició va oferir a 40 persones la possibilitat d'inserir-se en el mercat laboral a través del contacte directe amb les empreses per part de l'Ajuntament d'Amposta. Durant l'estada a les empreses, els treballadors també van rebre formació vinculada al lloc de treball, el que els va proporcionar una inserció més confortable i amb garanties. D'altra banda, 20 empreses locals també han rebut fnannament per afavorir la contractació.

Ara l'Ajuntament d'Amposta posa en marxa una nova edició del Programa 30 Plus. En aquesta edició s'hi podran acollir fins a 50 persones amb diferents perfls professionals. Una xifra que representa un increment de 10 persones més que en l'anterior edició.

Les persones interessades en apuntar-se al Programa 30 Plus han de tenir més de 30 anys i estar inscrits com a demandants d'ocupació no ocupats (DONO), s'han d'inscriure a la Borsa de Treball de l'Ajuntament d'Amposta i apuntar-se a l'oferta en qüestió. També ho poden fer de forma presencial als baixos de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó d'Amposta. Per a les empreses s'ofereix una contractació subvencionada del Salari Mínim Interprofessional durant els 6 o 9 mesos del contracte.Un Nadal de rasca i guanya!! Fins a 20.000€ en premis - FECOAM


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info