EbreActiu, revista d´oci actiu

Finalitza la primera edició dels tallers de cuina de l'Espai Ebre-Km0

De gener a juny s’han realitzat diversos tallers on cal destacar la participació, completant l’aforament i generant en cada convocatòria, llista d’espera

7/7/2017

Finalitza la primera edició dels tallers de cuina de l’Espai Ebre-Km0  | Amposta.info Tots els tallers han completat l’aforament, generant en cada convocatòria, llista d’espera


La Regidoria de Turisme ha finalitzat aquest passat mes de juny la primera edició de tallers de cuina, que s’han desenvolupat durant el primer semestre de l'any. Els tallers que s’han realitzat han estat de xocolata, a càrrec de Xocolates Creo, al mes de març sobre la cuina de l’ànec per la Granja Luisiana, en aquest taller hi va haver una demostració culinària pel xef Albert Guzmán, i els assistents van degustar diferents maneres de cuina l’ànec. Durant el mes d’abril degut a l’èxit que va tenir l’edició de l’any passat i coincidint que és la temporada de la tonyina vermella, es va repetir el taller d’elaboració de Sushi, amb productes del territori a càrrec de Sushi MC.

Durant el maig, amb motiu de la Festa del Mercat a la Plaça, la cuina tradicional va ser la protagonista, i va ser el forn Vicent, que ens va fer una demostració d’un postre tradicional com el pastisset. I per tancar la primera edició vam tenir al Musclarium, on ens van introduir al món dels musclos i les ostres.

A més a més, l’Espai Riu va tenir la iniciativa d’oferir un taller per formar nois i noies joves relacionats amb les branques de turisme, d’hoteleria i de restauració per ajudar-los amb la seva formació dins del món laboral. Jeroni Castell, xef i propietari del prestigiós restaurant les Moles, ubicat a Ulldecona, amb una Estrella Michellin, va elaborar tot un menú, des dels entrants fins a les postres.

Les demostracions han estat diverses, en alguns casos han estat més explicatives i en d’altres s'ha participat elaborant els plats. L’aforament dels tallers ha estat tot un èxit, generant cada vegada llista d’espera, ho demostra el fet que en les enquestes feliciten l’organització, recomanen l’experiència i sens dubte hi tornarien a participar.

Des de la creació del nou Centre d’Interpretació de Productes EbreKM0, l’objectiu ha estat donar la possibilitat als productors i cuiners del territori per poder mostrar qui són, que ofereixen, com ho fan o on estan, d’aquí que des de la voluntat des de la regidoria de turisme és organitzar els tallers segons el producte de temporada.


Finalitza la primera edició dels tallers de cuina de l’Espai Ebre-Km0  | Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info