FECOAM. Roseta descobreix Amposta (conte infantil i cromos)

La final de la Copa Catalana d'Escacs 2017 se celebrarà a Amposta

Serà el pròxim 2 d’abril i aplegarà 60 equips de 4 jugadors

21/2/2017

La final de la Copa Catalana d’Escacs 2017 se celebrarà a Amposta | Amposta.info Amposta serà seu de la Copa Catalana d'Escacs 2017


Organitzada pel Club Escacs Amposta i la Federació Catalana d'Escacs la final de la Copa Catalana d'Escacs 2017 se celebrarà a Amposta el pròxim 2 d'abril i aplegarà 60 equips de 4 jugadors cadascun. Les partides, que es faran a l'auditori de la Fira, començaran a les 10 del matí i es repartiran en rodes de matí i tarda.

El Club Escacs Amposta va ser fundat l'any 1948 i fins el 2009 va tindre activitat amb èpoques més o menys intenses. Va començar un període d'inactivitat que es va allargar fins el desembre de 2012 quan, coincidint amb la celebració de la Fira d'Amposta, es va organitzar un campionat de partides ràpides i a partir d'aquest moment es va tornar a activar el Club amb seu a l'altell del bar de la Lira Ampostina.

Des del passat mes de gener l'entitat té la seu al nº 28 del carrer Major, molt prop d'on, ara fa 69 anys, es va fundar el club, el bar Nuri (conegut popularment com el bar de Fidel), a la plaça de l'Aube.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info